Yo

HeJEJEJejejj.
Befinner mig i Norberg. Skoj. Kul väder..eller inte. Sämst ju. Har vila idag så har vart med mamma till Avesta och handlat kläder. Välbehövligt ja. Efter det har jag suttit i sängen och kollat på Gossip Girl.
Det var KM idag. Typ ingen var med. Orkade inte ens ta mig ut och kolla pga av vädret, jobbigt läge.
I morgon åker jag tillbaka till Falun igen. Mamma skjutsar mig och Alex. Vi pkte bil hem igår med hennes mamma. Tänkte ta mig ut på en mtb tur i morgon även fast det står vila på tp. Men vill ut ändå!
Ikväll är det Avatar som jag och mamma ska se. Haha bäst.
Ses och hörs!

Saga: UF

Yo!
Jag sitter i det svarta grupprummet med min kollega Cornelia och jobbar med UF. Det går riktigt riktigt bra för oss! Vi börjar komma igång med alla detaljer så det känns skönt.
Idag är det distans kl 14:15, det kommer alldeles säkert vara sjukt kallt för just nu ligger temperaturen på typ 5-6 grader här i Falun.
Vad hände igår då? Nej ingenting speciellt. Tog en välbehövlig vilodag. Gick i skolan, var så galet trött så jag vet inte vad. Onsdagar är värsta skoldagen också så det hjälpte ju inte saken. Men jag fick väldigt mycket gjort i skolan i alla fall, så nu är allt plugg klart för tillfället.
Nej nu ska jag hämta min laddare och jobba vidare. Bye!



swedish bears!

ett fel närmare rätt, ett sätt att se på saken, brukar svälja dina lögner, mest för att få känna smaken. 
ett fel närmare rätt, ett sätt att se på saken, brukar svälja dina lögner, mest för att få känna nått!

random pics on Sagas computah!











this is how an angel dies, I blame it on my own supply.

Tjennnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
Jag har tagit över sagas data, sen sitter jag på min och lyssnar på musik, känner mig som en neeeeerd!

Tråkigt i skolan, men jag har fått choklad iaf!


Saga: Fredag den 14e september

Hej alla vänner.
Sitter för tillfället i vårat hemklassrum och lyssnar lite på musik. Ska ha ledarskap och organisation. Hade nyss engelska och innan det svenska.
I morse var det träning, det var velodrom. Men eftersom både jag och Alex är sjuka och hostar som idioter gymmade vi idag också, annars kommer det bara bli värre om vi ska cykla och ta i. Rätt surt men bättre att bli helt frisk.
I helgen blir vi kvar i Falun, jag och bästa Alex har planerat lite grejer inför helgen, blir superskoj. Hehöhöhö. Vi kör till och med lite bmx ikväll. Tur att det inte är så många som är kvar i Falun denna helg. Höhöö!
Var nere på bmx banan igår jag, testade ju till och med att cykla där. Coolt.
Lär kila nu, hej å hå!

Ensam mamma söker

Hallå.
Sitter för tillfället och kollar på ensam mamma söker. Äntligen kom avsnittet ut på tv3 play, har suttit och väntat i cirkus en timme.
Jag och Alex fixade våra cyklar själv istället och kollade lite på Felix och David. Efter det kom Martin och Robin ner till velodromen som skulle tvätta sina cyklar, så då hängde vi lite där med dom. Mycket trevligt!
Nej nu ska jag koncentrera mig på programmet. Hej dååååååå.

Hungry hearts!

Tjaaaaaaaaaaaaao.
Sitter på golvet i mitt rum och har precis fdruckit te med Alexandra efter ett distanspass. Hade tänkt skriva lite novell idag men det tar jag i morgon efter jag pratat med Marita så det betyder att jag har kvällen fri. Ska hoppa in i duschen nu och efter det kilar jag och bästa Alex ner till velodromen och kollar när Felix och David kör. Sedan ska vi få våra cyklar fixade av några cykelgrabbs. Låter kanoooooon! Hörs /Saga

Naturkunskap right now!

Hejsan!
Just nu sitter jag i skolan på naturkunskapslektion. Faktiskt så är det roligt med natur, våran lärare är så bra.
Jag har förresten vart i Grekland i en vecka nu, kom hem i lördags morse. det var så grymt roligt. Eirin är bääääst!
Idag är det distans som står på schemat, men det blir inte så långt har jag hört. Vet inte riktigt vad som händer ikväll får se helt enkelt.
Igår kväll körde jag och Frida mtb på Lugnet. Fick min nya mtb i helgen.
Hörs och ses!

RSS 2.0