CYKEL

Tjaaa!
Sitter ny duschad i sängen och ska gå in till köket och käka. Idag träffade jag min saknade vän Matilda, vi tog en fika, promenix sen drog vi hem till henne. Efter det drog jag hem, sen ut och cykla med Niklas, blev en bra tur, sjukt skönt att cykla, det slår allt!♥
Nu ska jag ta tag i lite grejer sen lägga mig i soffan och vänta tills klockan blir tio då det är BB, sen sova. Hörs och ses kära bloggläsare!
/Saga
Om några dagar är det exakt ett år sedan vi var till Cypern, glömmer aldrig, galet grymt var det!!

Pizza&hockey

Nuuu drar jag ner till byn, där ska jag käka pizza med två gooa kompisar! :D Sedan drar vi vidare på hockey! (Y)
PUSS så länge / Linnea

Green Man

God morgon!
Igår var en trevlig dag. Sov ut, kollade på våra bästa år, åkte ut och cyklade i det fina vädret. Efter det åt jag, mamma och pappa tacos!
Efter maten drog jag hem till Eirin, sen tog vi och Julia, Sanna och Micke bussen till Fagersta, till Livekarusellen. Willes band var bra, alla andra var dåliga.
Idag ska jag träffa saknade Matilda, sen ikväll ut och cykla, sen blir det att träffa mina bästaaa.
Kollar på världens bästa program nu, våra bästa år,åååååh det är så grymt!
Pussssss! /Saga
några bilder från de två senaste dagarna

Kalas

hejsvejs! nu ska jag dra på kalas och fira min kusin Evelina, som fyller 22år idag! tycker det är så jäkla sjukt vad tiden går fort... tyckte vi nyss var bebisar och sprang runt med blöjor.. menmen... Vi hörs sen! Pusss / Linnea 


MERPMERPMERP!

städandet stannade upp lite då dammsugaren slutade fungera... nu sitter jag här och gör mig fin då jag just sett på plain jane, och då blir jag alltid sugen på att piffa upp mig ;))

älskling ligger och sover, inte lätt att städa min lägenhet heller ^^


Hihih, aja.. ha det bra MERP!


Like this.

Love me or leave me or let me be lonely
You wont believe , but I love you only
I rather be lonely then happy with somebody else

New York

Klickade in mig på en blogg som handlar om en svensk tjej som bor på Manhattan i New York..Vill också åka dit!!!
http://sofienyc.com
/Saga

I got a hammer

Hej. Kommit tillbaka från skoterutflykten, kulkul!

Linnea va så duttig på tjejvasan, funderar på att lägga ut nån video, men jag är så ful xD

Hahahah



Igår gjorde jag och bebis jättemysig middag. Idag ska vi råstäda!

Nåja, bör börja nu då!

Hejdå!



hööhöh!

Jag håller på att bli tokig...

Hej!
Idag har min dag bestått av träning och ingenting mer... roligt va? nej, men det var faktiskt vädligt skönt att bara ta det lugnt en gång... Skottade även hela gården idag, det har kommit så jäkla mkt snö.. 

Idag tänkte jag på en grej, jag har blivit så jäkla virrig. Jag skulle gå och hämta min laddare på mitt rum på övervåningen, det slutar med att jag vaknar till liv av att jag står i tvättstugan och glor.. vad fan gjorde jag där liksom?? och i lördags höll jag på att lägga in min mobil i kylskåpet, hallå håller jag på att bli tokig? visserligen var jag väldigt trött i lördags efter tjejvasan, men ändå..  Nej jag vet inte.. jag tror julia har rätt, jag är blåst.. ;) Jag tror min hund också börjar bli knasig, eller så smittar det av sig från mig, för idag tänkte jag ta med henne på en lång promenad, hur tror ni det slutar? vi går cirka 100m och sen sätter hon sig ner och bara glor på mig... det var den promenade det, det slutade med att vi gick hem igen..

Nu ska jag äta våfflor. Gott! vi hörs. PUSS/ Linnea
Ps: Saga, tänkte hyra den där crazy stupid love filmen, eller var den hette? var det den filmen du tyckte var så bra?? :D

Gårdagen i bilder

En härlig promenad i solskenet! 









sedan bakade jag cupcakes...










The girl

Jag och Eirin har kommit på att vi inte är som vanliga tonåringar. Haha, seriöst, det är sant. Jaja, nu ska vi tydligen till Avesta, ikväll ska jag nog cykla med gubbsen från byn tror jag. Eller så kör jag själv, får se!
Sitter och lyssnar på musik nu och skrattar åt Eirin. Ha det fint!
/Saga


AMAZING

Hej hej! Sitter hemma hos min grymmaste vän Eirin och lyssnar på Amazing med Danny, den är så grym. Älska killen liksom, man vill bara dansa till hans låt.
Idag har jag kollat på film, åkt till Fagersta med Eirin, mamma, mormor och morfar, där köpte jag Melodifestivalen skivan, ett bästis halsband som delas med Eirin och karameller. Efter det gick jag, Eirin, Sanna och Julia runt sjön, det var skönt.
Nu ska jag och Eirin ha Big Brother och Oscars galan kväll, det blir toppen! Ha en trevlig söndags kväll, känns grymt att det är lov i morgon, yes yes yes!
Kram Saga.



The backup plan

God morgon!
Sitter i vardagsrummet och tittar på en film på våran nya tv! ,ska snart slå på filmen "The backup plan" som jag lovat Emma att se sedan flera månader, och idag tycker jag att det är dags.
Idag ska jag dra till Fagersta och köpa en skiva, sedan ska jag nog hitta på något annat.
Hörs lateeeeeer! /Saga

Melodifestivalen

Tjaaa! Sitter i min säng i Norberg och lyssnar på Dannys låt Amazing, jag gillade den. Tyckte det var synd att Charlotte åkte ut, hon är ju schlager, menmen.
Hade en toppen kväll med Eirin, Sanna, Julia och Wille. Melodifestivalen, popcorn, chips och underbara människor, kan det bli bättre? Nej!
Hade tänkt lägga mig ner och kolla på Big Brother men det är inte på lördagar, så ska nog sova. Eirin, Sanna och Julia ska börja kolla på det, awesome!
/Saga

en gammal web bild då jag var brun

och en bild från idag då jag inte är brun

Tjejvasan 2012

Hej bloggen!
Idag har jag åkt tjejvasan, det gick bra! har aldrig åkt tjejvasan så man hade lite att lära. Nästa år ska jag slå min tid.  Jag tänkte berätta lite om mitt lopp:

Ni som har åkte tjejvasan vet att första backen är riktigt tuff. Där kände jag mig riktigt seg, och jag tänkte, detta kommer bli i tung dag på jobbet! Men jag tog det lugnt, kanske lite för lungt upp för första backen. Men när jag kommit upp för backen piggnade jag till och kämpade på bra. När det ungefär var 1mil kvar kom jag på att det gick mycket, då menar jag mycket lättare utan för spåret. Så jag låg utanför spåret och stakade, efter ett lite tag fick jag sällskap av en annan tjej, och vi turades om att dra, fast jag drog egentligen mest, men hon hjälpte till ibland. Det blev ett riktigt bra teamwork!

Jag ökade farten hela tiden och tog in plaseringar hela tiden också. Så jag är faktiskt nöjd med mitt första tjejvasan lopp. man lär sig mycket, och nästa år kommer det förhoppningsvis gå snabbare med dom kunskaper jag fått av dagens lopp. tiden slutade iaf på 1.43 idag.


Sedan fick jag ju extra krafter av att hela min familj var och hejade på mig. men som plus i kanten så var ju även bästa Julia och hejade på mig och hennes mamma! du är så sööt min vän, blev så glad av att se dig där före start! :D ikväll blir det en riktigt myskväll med mami, se melodifestivalen och sedan filmen " water for elephants." sägs att det ska vara väldigt bra! Kraaam Linnea


glad och taggad inför tävling.



lägger upp lite två bilder på mig och julia från våran PW på idrotten i onsdags! 




VASALOPPSMÄSSAN

Hallå hallå! ;)
Nu ska jag berätta om dessa två grymma dagar i Mora. I torsdags morse vid nio tiden fick vi skjuts upp till Mora. Där mötte vi upp Stina som stod med oss i Svenska Cykelförbundets monter. När vi kom dit fick vi världens snyggaste pike´ tröjor och en munktröja!! Efter det fick vi instruktioner om vad vi skulle göra. Vi skulle dela ut Cykelkalendern 2012 och lite andra papper, svara på frågor och försöka få med mer folk in i cykelsporten. För att hålla oss pigga och fräscha under dagen åt vi godis, drack te och kaffe. Så fick vi mat, pasta och skinksås x 4!
I slutet blev vi riktigt övertrötta och skrattade åt allt! Igår tog vi 08:07 bussen till Mora. Vi körde igång direkt och delade ut Cykelkalendrar, Stina gick vid lunch så vi stod där själva. Men gud så bra vi var, vi delade ut minst 2000 exemplar, vi bara matade ut dom!
Lite senare på kvällen i matsalen kom Fredrik Svan dit. Han sjöng, dansade och bjöd på underhållning. Kan också berätta att vi pratade med Kalle Moreus och några välkända tv-hallåor från Svt.
Vi lärde även känna lite folk i våra "grann montrar" och lite annat trevligt folk på mässan. Skulle kunna sitta och berätta typ 100 grejer från igår eller förrgår men det tar för lång tid. 
En sista grej bara. Igår när vi anlände till Falun med tåget när jag skulle kliva ner från tåget, gissa vad som händer? Jo jag ramlar för det är så halt, slår hål på mina byxor, inte bara ett litet hål utan värsta stora hålet. Och så började jag blöda sjukt mycket. Det såg så roligt/äckligt ut så vi brast ut i skratt, haha. Tack för grymma dagar Alex! ♥
Puss/Saga



VASALOPPSMÄSSAN

Hallå hallå!
Haft två underbart roliga dagar med bästa Alexandra i Mora på Vasaloppsmässan. Det var så grymt!! Berättar allt i morgon och lägger ut bilder, nu är jag väldigt trött och ska sova. Puss godnatt! /Saga

vad hände??

åååh hahahah jag är ju ute i lums och kollar på gamla bilder på mig från högstadiet... fan i helvete va söt jag var!!!


kommer ni ihåg superhjältekalendern ? vavava? vem gjorde en superhjälte-mask då??!

den här bilden har hanibanani tagit, när jag fyllde år nångång i tiden



här är jag bara sådär förjävligt cool



här visar jag upp mina ickebefintliga (då iaf) muskler + min fina balklänning



åh minnen!







haha posarN!



grövelsjön <3









hah... humor på högsta nivå va..


åååh va jag saknar dessa tider, ni anar inte!!


happy new year... elr nå..

mitt nyår säger ni? Chaoo.. de va ju inte så längesen. Bilde säger ni? Jag hant nåra. Eller jo, nåra på mig och elin (ja elin jag är tvungen att visa omvärlden, förlåt mig, men vi skall icke döljas!)


wow, jag var blond, onepiece <3
 
elin och våra högklackat (=mardröm)

posén för kvällen yäah!

Sen kom massa groteska bilder på elin, ty min vackra vän har ovan att ta bilder underifrån... kan det bero på att hon är så kort och vill se längre ut? Jag vet inte, men jag tror inte den metoden funkar, inte smickrande (fast förjävligt kul att kolla på om man är deppig x))


ohyeah, fan va cool man va då!


min supersnygga vännina dårå!!




You said, "I love you like the stars above, I'll love you 'til I die".

<3

You promised me everything, you promised me thick and thin

önskar massa, jättemånga, gigantiska, hundratals kramar till Linnea som ska åka tjejvasan imorn, YOU GO GIRL!
Bli inte om-åkt av min mamma bara ;))

Hahah, älskar dej käre vän!


OCH hoppas det gått bra för alexandra och saga att berätta om cyklistlinjen (för det var det ni gjorde va?) haha!

Ni är så duttiga flickor!

Gör nå för samhället, muy bien!

Själv sitter jag och lyssnar på Dire Strait - Romeo and Juliett.

Finfinfin låt!

I can't do the talk, like the talk on TV
And I can't do a love song, like the way it's meant to be.
I can't do everything, but I'll do anything for you.
I can't do anything, 'cept be in love with you!
And all I do is miss you and the way we used to be.
All I do is keep the beat... and bad company.
Now all I do is kiss you through the bars of a rhyme,
Juliet, I'd do the stars with you any time!


du kan glömma dina ensamma stunder!

Jag ska upp halv sex imorn... YIHAAAAAA!

Jag måste packa, men jag orkar ej tjalalla

Ska hämta min lillisbror klockan elva inatt, wihuiiiiii!


Är död, jajjamen!



Kul rugby match, har typ brytit handleden, nejmen den gör ont som fäen, och då blev jag bara nertacklad en gång. (snubbla på mig själv?? Nerå hehe) hockeykillar säger jag bara...

Men ha ett bra lov alla sköningar!


I can still recall our last summer


hva gor vi nu lille du

Tjena!

Det första man gör när man kommer till skolan är att skrämma ihjäl idrottslärarn, men vadå, jag försökte bara vara lite trevlig jue ;((


Höhöh, ensam kommer jag va idag, varken saga elr linnea, hhähäh



Jaja, jag ska väl träna matte nu (läsa bloggar) prov snart!


Ha det bra!

dåligt humör= suger!

Mitt dåliga humör sitter forfarande i, hatar att vara sur och grinig... blev nyss osmas med mamma också. Och har klagat på pappa hela dagen. Varför??? vill vara glad som jag oftast är. men idag har hela dagen varit dålig.. Är så trött efter den här veckan. den har verkligen tagit på krafterna.. höll på att somna på engelskan.
Nu håller jag på att packa förfullt.. och snart kommer nog min syster hem. hoppas jag inte lyckas bli osams med henne också. vill verkligen inte det. Men när jag är på det här humöret brukar det tyvärr gå ut över andra. blir arg på mig själv för det. aja.
Nu ska väl jag forsätta sura. nejdå. hoppas ni är på bättre humör än mig. vi hörs.// Linnea
Förresten ska passa på att dissa mig själv idag, sura människor förtjänar en riktig fetdiss.

trött på skolan

jag är på dåligt humör... jag vet inte varför, kanske för att jag är så jävla trött på skolarbeten, trött på den här jäkla byggnaden. Jag vill bara hem till älvdalen och ha sportlov... men idag är det min sista skoldag. sen får jag ha lov i två veckor. såå jäkla skönt.
idag kommer min kära syster hem. har saknat henne. imorgon åker jag, pappa och johanna upp till mora för att testa skidor och så vidare. sedan får jag komma hem till min kära mamma i älvdalen. På lördag åker jag tjejvasan, roligt.
Nu ska jag ha engelska. så jäkla tråkigt. aja, hejdåååå. / Linnea

I'm yoooooourz!

Hejhopp gummisnopp!

Jag har inget för mig, just haft svenska och skrivit typ världens längsta analys.

Nu äre bara engelska kvar, sen gymmet, skööööööönt!

Vänta på att mami och papi ska hämta mig typ... halov nio ikväll -.- suck!


Men va gör man inte för att göra familjen lycklig, eller hur?

NOW I'M REALLY TIRED AND I WANT TO GO HOME AND NOT TO THE GYM BUT WTF, REST I CAN DO ANOTHER DAY DUDE!!


TJEJVASAN!

I helgen är det tjejvasan! WIHI!

Jag ska kolla på linnea och min mami, kulkulkul!

Sen kommer pekka & hanna och hämtar upp mig, sen åker vi till furuu!

Därifrån tar vi oss till ejen, och där står lasse och nicklas med varsin skoter, sen drajver vi ;))




KUUUUNG HELG!


La famiglia

Chululu!

Jag har gjort mig jättefin idag!
Jag har vart vaken typ varje timme inatt, så jag har haft massa tid på mig att fixa och trixa ;)

Höhö, jaja allt är som det är ...


Linnea är en suris!!!
Här kommer jag med mitt strålande humör, men får jag någon respons ?! NEJ!! Hon sitter med näsan tryckt mot datorskärmen, så nu blev jag sur istället!!


Igår var trevligt, jag är kär i enia, vi har jämt så trevligt, pratar massa minnen och omöjligheter, hihihiih :)
I love that garl!

Nu har  vi ätit, wopwopwop!


såhär såg mina och enias spanskalektioner ut ;)

You are something more.

Körde ett hårt gympass, känns skönt nu. Blir skönt med två dagars vila nu, eftersom jag befinner mig i Mora hela dagarna. Men kommer nog vara rätt trött ändå kan jag tro.
När jag kör typ spurter på löpbandet ringer min kusin Eirin mig och ba: logga in på facebook, ge mig ditt lösenord!
Hon skulle köpa någon grej osv osv. Hon är någonting utöver det vanliga den tjejen.
Det känns så skönt att nästan allt plugg är klart! Det är bara någon Karl Gustav grej på historian, historia prov efter lovet och träningslära prov efter lovet. Men det hinns med under lovet. Vad ska ni alla göra på lovet då? Själv ska jag dra hem till Norberg, träna, åka skidor och kanske åka lite slalom någonstans.
Nu ska jag äta lite kvällsmat innan jag slår på tvn, ha det gott!
/Saga

GLAD

Heeej!
Vill bara meddela er alla om att jag nu har S P O R T L O V. Känns rätt underbart faktiskt. Och idag har jag uträttat mycket. Nu efter lunch hade jag en kort historia lektion och direkt efter det gjorde jag matte provet som egentligen är på fredag. Men då är jag i Mora så fick göra det i förväg. Det kändes väldigt bra, skönt!
Idag tänkte jag skriva klart någonting på en historia analys sen fixa lite smått och gott inför kommande dagar. Går ner och kör ett gympass, känner att jag inte hinner eller har ork till skidor idag.
Hörs latero!


right now

10.000 röda rosor vill jag skänka dig!

  • One rose: On a first date, it means love at first sight. 
  • Three roses: the shared love of a couple. A traditional one month anniversary.
  • Nine roses: Means we’ll be together forever.
  • Twelve roses: Means “be mine!”
  • Fifteen roses: “I’m sorry!”
  • Twenty-four: “I’m yours!”


lyssna till ditt hjärta!

Hej hörni... nu är jag jätteförvirrad och det är inte kul alls....

Man säger att man kan tänka med hjärtat och med hjärnan... Men man tänker ju inte med hjärtat... Man tänker ju fortfarande med hjärnan, bara att det är känslor inblandade.

Typ jag ba : Ska jag verkligen göra det här?

Och dom ba: Lyssna till ditt hjärta.

Och det ba: DU-DUNK-DU-DUNK

...Hååkej... det hjälpte mig ju mycket...

Det är väl fortfarande hjärnan som tänker... fast man kanske ska lyssna mer till vad man vill göra och inte måste göra.

Och om så är fallet, så gör dom ju hjärtat till typ nå bra, och hjärnan typ... nå dåligt... För man vill väl alltid göra det man vill och inte det man måste... men det måste man ju....



Nu ska jag sluta förvirra mig själv och ha äckelhistoria istället. Sen ska jag möta upp enis på en fika.. HAHAH SOM OM JAG NÅNSIN SKULLE TA EN FIKA! x)

Usch nej, det har jag verkligen inte råd med, jag och enia håller oss till hemköp vi ;)

Hihi hejdå!

Killer-bild!



Things will get worse before they get better, but when they do, remember who put you down, and who helped you up.

CHILL HEMMA

Hellu! Skönt väder ute idag, eller hur?
Har precis kommit hem från Livi så sitter i köket och kollar på Big Brother. Gick upp tidigt i morse och fixade lite, sen drog till skolan. Var där i ungefär en timme innan jag drog hem och hämtade cykeln, sen kom Fridas pappa och hämtade mig så åkte vi till Livi och nu sitter jag här. Ska ha prov senare också, sen packa lite grejer typ. I morgon drar vi till Mora, blir sjukt kul. Vi ses! /Saga

sommar

Who lives in a pineapple under the sea?

Igår blödde jag näsblod som en gris.

Inte för att jag vet om en gris blöder näsblod... Men om den gjorde det tror jag att det skulle vara mycket..

Anyway....

Det bara forsade, inte droppade, verkligen FORSADE!

Det spelade ingen roll hur mycket jag försökte få bort det, jag bara väntade på att mitt hjärnslem skulle börja komma ut..



Sen när mamma kom och hämta mig tyckte hon att jag såg lite blek ut. JAG BLÖDDE NÄSBLOD SOM EN GRIS FÖRIHELVETE!


Men det gick över. Jag åkte hem och tröståt och rensade en gädda så blev allt bättre.
Men det var skitäckligt för trots att den var död sprattlade den, fyfan va äckligt det va!!


Wopwop, har inge mer å säga, tjalalalaaaaa! HEjdå!



Känner lite svampbob power idag, wihi!!


Lilla söta, underbara, magnifika, extraoridinära kassabok <3

Hej mina kära frenemies (wow, va jag kände mig mean girls där)


Vi har just haft samhäll och klasskonferens.. jag var gul i två ämnen men pratade bort det så jag är grön nu, wihi!

Älskar samhäll, vi håller på å leker Lyxfällan och vi är klara och har gjort världens bästa arbete (faaast?) WIHI!


Har även fått en liten kassabok som jag kommer skriva i som en galning!!
men jag spenderar ju aldrig något så länge det inte gäller... typ busskort x)

Men den är bra att ha, hiihhahahoho!

Wellwell nu ska vi ha matte med vår gravida mattelärare, ååååh jag har sån lust att klämma henne på magisen :D




jag å min kassaboooook!!

Blablablablablaaaaaaa :D:D:D

Big Brother...

...Är så bäst. Haha, alla kolla på det. Idag är det fetttttttis dagen och jag har inte käkat en enda semla..hehe oups! Äsch, dom är inte så goda i alla fall. Nu ska jag sova, godnatt! /Saga

Sometimes you have to be your own hero






Så här härligt har jag haft det idag. Vi körde långfärdsskridskor mellan 14:15 till 15:30 ca. Efter det åkte jag och Linn till velodromen och Anton hem. Vi körde ett pass som bestod utav 4 stycken 8 minuters intervaller, jobbigt!
Nyss har vi städat lägenheten så nu ser det fint ut, var nyss ner och pantade flaskor. Nu ska jag lyssna på musik eller slå på ett Big Brother avsnitt. Kram kram från Saga.

Love it

Är det sommar så är det, och jag älskar den! /Saga




knock on woods

jag och linnea kollar på film, nån med taylor lautner, skitbra!!!!

Ihihi matte nu!


Tisdag 21 F

Inställd svenska lektion, yes!! Så slipper stressa till träningen, så skönt. Nu är det bara mette lektion kvar, hoppas vi börjar tidigare så man kan få gå hem tidigare. Just nu sitter jag i klassrummet, händer ingenting speciellt. Eller jo alla dryga killar spelar något jobbigt spel.
Vad händer sen idag då? Joooo, ska väl köra skridskor sen velodrom. Hoppas vi kör med de norskar som är här, träffade på Joakim i morse, trevligt! Efter det ska jag tvätta lite kläder och se på de Big Brother avsnitt jag missat. Hejs! /Saga

Just because we're not close anymore, doesn't mean I don't care about you

sometimes you have to realize that the people you can't live without, can live without you.

<3


Totally truth!

Höhööh heeeej!

Jag är glad idag, vet ej varför, väldigt irriterande, jag ska inte vara glad.

Nu har vi haft engelska, läst lite om Rosa Park osvosv.



Idag hitta jag en text som stämmer in på mig så himla bra!
Like this :

When you know you're being annoying but you don't give a damn because you're finding yourself to hilarious.


Hahahaha så sant xD


Life is hard for a wanted man

Wow, gårdagen var typ... värst!

Jag gick enmiljon mil känns det som!

Först en och en halv timme på morgonen,
sen till skolan,
sen tillbaka,
sen till lugnet,
sen till velodromen,
sen hem.


Det var typ drygt och jag grät sista vägen hem för att jag hade så ont i mina fötter x)



Haha, aja, brandlarm på velodromen så fick stå där å vänta i millions år.
Segt att träna, men carefish på det.


Sen karatefylla, finally! :D



Nu är jag jättetrött, kom inte upp ur sängen imorse så är lite stressad xP
Jag orkar inte bry mig om nånting såååå, kommer till skolan i morgonrock ja, lugnt de elleh?


Big brother

Även jag är en utav de hundratals Big Brother fans. Kände mig lite ledsen igår när det började och jag inte kunde kolla eftersom jag inte har kanalen, men idag fick jag det förklarat att man kan se det på webben. Så nu blir det BB!
/Saga

träning inför tjejvasan

TJENA!
precis tränat och duschat. Idag blev det ett stakpass på skön, känns som stakningen driver på riktigt bra nu så tjejvasan kommer nog bli grymt rolig.  :)
Nu ska jag försöka plugga lite matte. trååååkigt! längtar så jäkla mkt till lovet. men det är bara 3 dagar för mig kvar nu. så skönt!
Igår bakade jag cupcakes med min kära vän paulina! dom blev super goda.. :D
Men vi hörs! // Linnea



18:10

Hallå!
Haft en trevlig dag må jag säga. Inställd spanska resulterade i att jag mötte Anna på Waynes, satt där och pratade om livet innan vi tog bussen till hennes place. Det var as fint! Efter nån timme där åkte vi in till stan igen, hon skulle till skolan och jag skulle hem. Nu sitter jag i köket, känner mig glad. Ska diska lite sen dammsuga och efter det plugga lite matte. Julia headern var jätte fin, dock så måste bilden på mig bytas ut, den är fruktansvärd.
Ha en bra kväll, kram Saga.

I walk the line

Nu ska jag iväg å jobba, mina små barn ska va med på tävling idag, hihihi :3

Sen ska jag träna, sportlife är öppet till 23 va? Annars meddela mig via sms damer!


Ha det gott hörni! Hejsvej!

Sååååja!

Nu har jag fixat headern riktigt, kände att jag var lite i skymundan på förra, måste ju glänsa liksom ;)
MOHAHAHHAHA där fick ni för att ni ignorerade mig vid fordonssoffan idag!!



wanted man

Nu syns den nya headern, wiwiwi! UNICORNS <3<3<3



adsfg

nu har jag fixat ny header osv... men det syns ju inte ;((

äääh nu kollar vi på film på italienskan, höjj!


TAGGA SPANSKA!

Som rubriken lyder, absolut. Eller inte. Vill helst slippa, men riktigt så funkar det väl inte. Herregud, just nu får jag höra av Johannes att spanskan är inställd. LYCKA! Dom hade projekt på Mikael Elias, YES!
Nu ska jag möta upp Anna, weho! Hörs senare, puss och kram från Saga! ♥

aesrujhdfsgryejt

It's amazing how a person who was once a stranger, can suddenly mean the world to you.



Tjalalalalallalalalalalalallalalalala!

Trulululululululu! 

@Fordonssoffan

Sitter i vårt nydöpta rum Fordonssoffan och pluggar/har det gött. Jag har spanska 14.25 så har en lång rast framför mig, skönt!!

Måndag 20 F

Hejhej!
Sitter just nu i klassrummet och kollar på en värdelös film om typ nå kungar, vi har historia. I morse var det gym, efter det teori.
Har nu fåt mitt ur snygga pannband också, kanske slänger in en bild på det senare. Har tatt en massa bilder senaste veckan, kan lägga upp det någon dag under veckan när jag hinner. Nu ska jag fokusera lite på filmen, sen blir det lunch och en lång rast då jag tänkte att jag ska plugga lite matte innan spanskan. Efter skolan blir det lite fikning med Anna innan vi drar hem till henne tror jag. Ha det gött! /Saga

all those drunksters at the bar I hate them all!




Bild 1. Jag borstar tänderna med min fina röda euroshopper-tandborste.

Bild 2. Jag visar upp mina fina vita tänder efter att jag borstat dom med min fina röda euroshopper-tandborste.

Bild 3. Jag visar upp mina fina välbyggda muskler... Okej... Jag visar upp mitt fina bärgarn-plåster som lindrar mitt nålstick sen sprutan i Fredags. Tack vet jag bilar-plåster :') 

en vän som du måste köpa är inte värd priset du betalar för honom

Alla som intresserar sig i mitt tedrickande kan jag meddela att det icke var av godo, men att det luktar förväldigans gott!

Nu sitter jag och småklurar på lite nya recept jag kommit på, ska bli intressant och se om det funkilerar!

Hejdå.

<3

That's all from me jao!



this is enchiladas with chicken, very good yeah!



this is carrotcake, very yummie!

I also did a chokladcake, but I didn't knäpp any picture on it.
But it was delicious!



Tjena mittbena!

Sitter här å äter konserverad ananas, har ätit upp en hel sånhär gigaburk själv! Gooooooott!

Ska testa téet(?) som jag köpte åt min älskling, hant hunnit med de än...
Typ smak av mint och choklad osv... Men det va sån gullig förpackning så fick lov att köpa helt enkelt!

förövrigt lyssnar jag på jlt, älskaaaaa!

Hiiihihih


<3

EASY A!

en av dessa miljoner filmer vi såg i helgen var Easy A !

Emma Stone är ju huvudkaraktär (heter det så?)

Hon är grym, jag tycker om hennes utseende.
Det är liksom... speciellt..

Filmen var ju sådär, men hon e så jefla snygg så lätt värd ;))


Intressant fakta jao?!

visste ni att jackson i hannah montana egentligen är 33 år? Läskigt va??! :o


Kontoret

Hallå hallå! Tror jag redan berättat om min helg? Ja det har jag. Var ju i Norberg idag så kollade på Eva och Adam med Julia, Sanna och Eirin idag, det var grymt. Chillade med Eirin sedan och efter det drog vi till Avesta för att kliva på tåget. Duktiga som vi är pluggade jag och Anton hela vägen upp. Just nu är det Kontoret som gäller, och i morgon ska jag träffa Anna Ljungber, det blir skoj! Hörs i morgon, /Saga.

oh likalika I do it like a truck!

Känns som denna helg mest bestått av massa film, godheter, underbara människor och massa bilåkande.

Och idag har jag även testat lyxshake, inte så god som väntat, men men, smaken är som baken ;))


Haha, saknar mina små klasskompisar, ska bli skönt att komma tillbaka till sista skolveckan innan sportlov :D


Hihihihihiih <3

Where Have You Been

Hej min vänner!
Vad har ni för er? själv sitter jag och väntar på två kompisar, för ikväll blir det en riktigt myskväll. roligtroligt.
Idag har jag inte gjort så mycket, har haft vilodag. har pluggat lite matte och hälsat på farmor och gratulerat henne. Kollade även på skidor, jävlar vad johan olsson är grym!! vill också tävla! Nu jävlar hoppas jag att jag får vara frisk hela det här jäkla året. För nu har jag inte tid att bli sjuk igen. SM ska bli så sjukt roligt!
Sen saknar jag min mamma så fruktansvärt mkt, har inte träffat henne på flera veckor! :/ men snart är det sportlov och då ska jag vara där hela lovet. LÄNGTAR!
Nu ska jag kila ner och duka i ordning. Hoppas ni får en bra lördagskväll, för det kommer iaf jag ha. PUSS / Linnea 

Skidor+långfärdsskridskor

Hallå!
Jag och Alex hade en kanon dag igår, först körde vi tc sen gym sen tog vi bussen upp till Lugnet där vi körde ett simpass. När vi kom hem var vi hungriga som vargar så då lagade vi till en grym middag, och efter det kollade vi på en film innan vi gick och sov. Ställde klockan på 07:40, gick upp och åt frukost innan vi gick ner till velodromen och lämnade våra skidor i bussen sen cyklade vi till Lugnet. På Lugnet var alla cyklister, och vi körde 7.5 km banan. Efter det körde vi en riktigt jobbig staffet uppför värsta backen. Sen var det träningspasset klart! Så nu sitter jag i köket och väntar på mina makaroner. Klockan två blir det skridskor på Runn, det är en tävling där just nu och det är typ snöoväder så får se hur långt vi kör. Efter det sätter jag mig på tåget hem till Norberg för en snabb visit. På tåget har jag planerat att plugga matte, hörs senare. Puss! /Saga

ashdjghsd

wiho, har lagat enchiladas, morotskaka och fransk chokladkaka, dessa sista timmar.

Det gick bra att ta spruta, jag grina inte lika mkt den här gången! ;)


Nu ska vi snart ut å åka bil med nåra orsingar, wiho!

Ha en bra helg kära ni, så får vi ses när vi ses ;*


Candy love

Hallååå, blev ingen distans idag, stressade ganska mycket hem, men hann inte till kvart över typ. Gick med Hannes hem, sen nu ska jag och Alex gå ner och cykla. Vi hörs senare!!
/Saga

Dagens!

Idag har vi haft matte och jag har en misstanke om att vår mattelärare är gravid, vågar dock inte ta risken å fråga...

Sen hade vi idrott, vi var på gymmet, jag stanna kvar lite xtra för att pumpa biceps, right linnea ;)

Fan va stark jag blivit, världens biff jue :o


Nu ska vi ha samhäll och vi ska leka lyxfällan, jag, linnea, anton och saga, DREAMTEAM!!!


Sen ska jag ta spruta :'( uhuhu!!
Jag ska övertala min pappa att jag totally är värd en lyxshake sen... iaf typ... oreos...
höhö! aja, ha det bra mina vänner!

lots of love<3<3



yesterday

hehe nu har jag hackat in mig på linneas dator och tänker härmed lägga ut ett fint litet inlägg.

igår baka jag pirog (laga? baka?) det beror ju på... själva brödet bakar man ju, men köttfärsen lagar man... anywho ;))
det blev swajngott, är väldigt stolt över min prestation, det blev förjävligt starkt, hade typ i tre vitlök, texmex-krydda och massa annat starkt, sen doppa det i sweetchilisås... ajcaramba!

Jag åt förresten oreo för första gången igår, fan va gott det va!!

Vrid, slicka, doppa elr nå va?

Men man ska inte vrida elr slicka, bara doppa och sen vänta tills det blivit mjuk och sen ba gahgahgah!
Det rekommenderas sannerligen.

Idag ska jag baka fransk chokladkaka ^^

hihii hejsvej leverpastej




07:43

Varför är jag uppe nu när jag har sovmorgon till 09:00? Jarru, nej men jag kunde inte sova nått mer och så ska jag packa lite grejer. Har idrott idag men ver inte vad, det är ju braaaaaaaa.
Händer idag då? Jo ska ha matte, idrott och samhäll sen hem och köra distans, blir nog bra det! :) men vi hörs senare, puss! /Saga
lite gamla web bilder från i somras

hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej

Hej bloggen! var ett tag sen jag bloggade nu, har ju varit sjuk ett tag så har inte orkat. Men nu är jag pigg igen, och tränade första gången idag. Kändes segt men det är väl så första dagen. Hade italienska prov idag.. hjärnsläpp fick jag. men tror det gick bra iaf.
När jag kom hem från skolan har jag pluggat och gjort klart allt jag låg efter med. Så nu är jag klar med allt! :D såå skönt!
Idag har jag Julia namnsdag! ritade en bild på en häst, eller ja häst och häst, Mulle heter han som jag gav till julia i namnsdags present, så nu hoppas jag Julia hänger upp den på väggen.. eller hon kanske inte vågar? blev ju en riktigt snygg häst faktiskt.. ( eller inte.) haha. Julia kanske lägger ut en bild på bloggen, så ni kan få se mästerverket.. mohaha
Nejdå. imorgon ska jag åka till sandviken och träffa mina kära kusiner. Min kusin David har fyllt 20år, så vi ska gratta honom. Och så får jag ju träffa bästa Mickis också! wiee. som jag saknat henne!
Vad ska jag göra nu? nu när jag är klar med allt? hmmm... några förslag?

min lilla gullunge julia som har namnsdag idag. vi ska gifta oss, roligt va?

HISTORIA

Blir galen asså..Någon i vår klass som kan fråga tre på historian? Kommentera gärna då, HÖHÖHÖ.

JULIAS DAG

Idag är det ju Julia som har namnsdag så tänkte passa på att gratta alla Julior!
GRATTIS! Speciellt till Julia Sahlin och Julia Thomasson! Ni är bäst, puss!
Tror jag kommer till Norberg i helgen så då lär vi träffas Julia t? Saknar dig puss♥

hre5ftgyhhgclk

testar julias tangenter.... dom är roliga... nu ska vi ha svenska, vi ska se på film. jag jag lånade ut min dator.... varför??? jo för jag är korkad.


Julia och jag ska gå på bal, Saga du med. Vi ska åka till paris och köpa klänningar  i min privata jet. hur låter det? azzzummeeee :D

Hejdå.

Torsdag 16 F

Tjenare! Har haft en riktigt bra morgon, vill ni veta varför? Självklart! Jo klockan 08 drog velodrom träningen igång, och det var så roligt. Det kändes verkligen bra, kände mig stark, mycket roligt! Vi körde en övning som jag har glömt namnet på, men man ska ligga på två led sen jaga varandra i princip. Efter några såna omgångar körde vi några omgångar med lagförföljelse, och det var också roligt. Duschade på velodromen och har käkat lite nu, ska packa upp min väska sen tar jag en buss in till stan. Idag blir det svenska och engelska, gött! Hörs senare, puss och kram Saga.











Här får ni lite cykelbilder från säsongen 2010,2011,2012. Cykel är bäst!

happy namnsdag to ya!

Plats på namntoppen 2011: 3

Julia är ett latinskt kvinnonamn som härstammar från det romerska släktbundna personnamnet (mask.) Iiulius senare Giolio, som härleds från det grekiska ordet ιουλος ioulo som är ett alternativt namn på Demeter och vars uttydelse är omtvistad.

Namnet, som har använts i Sverige sedan i början av 1700-talet, hör nu bland de allra mest populära under 1990-talet och 2000-talet. 31 december 2005 fanns det totalt 27274 personer i Sverige med namnet, varav 20209 med det som tilltalsnamn.



Det är min namnsdag idag, men jag fattar inget av det som står där ovanför...
Jag fick en bakbok av min mormor, min nya bibel! I love it!

Hihihi


goodbye my lover, goodbye my friend...

chalala jag finns inte på fb mer, alltså finns jag typ inte i världen mer sorgligt nog.
Men fb betydde iaf bara problem för min del, insåg jag igår, så vips så var den borta!

Gråt inga tårar mer för min skull....


Huhuhu aja, blir bra, älskipälski kommer idag och vi ska baaaaka! (han vet bara inte om det än) Höhööh!

Charåå!

Mördarbacken

Hej alla snälla!
Nu har jag precis kommit hem efter ett skidpass uppe på Lugnet. Körde mördarbacken och lite på elljusspåret, det var jobbigt. Sen tog vi bussen hem och efter det ett glas oboy. Nu ska jag borsta tänderna sedan göra några matte tal samt kolla lite på historian som för tillfället känns..OMÖJLIG. Men men, det ska väl gå. Vad har alla gjort idag då?
Ha en fortsatt trevlig kväll. /Saga
Älskar skolan

Slutkörd.

Orkar inte med skolan mer. Det är för mycket, seriöst. Alltså åååååååååh. Usch usch. Fattar ingenting av historian, GAH!

Onsdag 15 F

Hejhej!
Oj, ingen hade visst uppdaterat någonting idag så slänger in ett snabbt inlägg nu då.
Har haft vanliga lektioner idag. Nyss på idrotten hade vi afrodans, det var verkligen skoj.
Skulle köpa varm choklad nyss, men det kom bara vatten, hehe kul kul.
Det är verkligen jätte fint väder ute idag fast det blåser ganska mycket, skönt att promenera och ikväll ska jag åka skidor på Lugnet, det blir nog kul.
Hörs senare ikväll eller i morgon. Kram Saga

Comparisons are easily done blablablsa

Ser att ingen bloggat på ett tag så slänger in ett inlägg jag då.

Har varit så jävla förbannad/ledsen idag.
Hulka på vägen till skolan men skärpte till mig och blev förbannad istället.

Strunta i matten och åkte å gymmade istället, sen dansade vi afrodans på idrotten.

Nu ska vi ha historia med vår gamla lärare Wiho! Hoon är så mkt bättre.

Idag har jag lite planer på bak, men får se hur sent det blir innan jag kmr hem ^^



Fortfarande Valentine's day!

Det är ju fortfarande Alla hjärtans dag, så kör lite såna bilder. Erkänn första bilden är så bäst? Cyklister ni vet. Godnatt! /Saga

fucktard!

Ska snart bädda ner mig i sängen med Rob Pattinson och vattna elefanter.

Det står forever alone i min panna (på riktigt, jag skrev dit det för nån timme sen, hoppas det försvinner tills imorn)


Blir trotsallt inte ensam då jag insåg att anders ska sova över här, får bädda ut soffan åt han å...


Imorn blir det afrodans på gympan, ska bli kul att se killarna shake their ass'

Wellwell, rob väntar, får säga hejdå...



Härmed säger jag officiellt grattis till tobbe för körkortet eftersom det verkar vara svårt att få fram genom telefon!! Happy now biatch?!

Höhö ha det bra, kexchokla!


har småpojkarna blivit så stora att dom tror dom är nå, ja de har dom, ja de har dom. så dutti så!

Skridskor+velodrom

Hallå!
Efter rejält mycket stressande och tränande sitter jag nu i min soffa och har det bra. Ska fixa mig sedan äta lite. Skyndade hem efter skolan med Alex och rev i princip ut alla grejer i min hall för jag letade efter ett par strumpor, kul. Sen stressade vi som galningar till Främby Udde. När vi kom fram dit var vi så arga på allt, mest för att vi jämt och ständigt får stressa. Och idag blev vi lite arga på det mesta under skridskoturen, hehe. Sedan åkte jag till velodromen och körde ett bra pass. Blev verkligen på bättre humör efter det. Vi körde lagomt fort, det kändes väldigt skönt en dag som denna.
Ni får ursäkta att jag inte lägger upp bilder, lovade bilder från helgen men det får vänta, just nu hinner jag inte lägga upp det.
Och alla hjärtans dag är okej, jag har folk som älskar mig och det är det som räknas, man ska vara glad! Puss och kram på er alla idag och ta hand om er!♥♥♥ /Saga

kungdingdingding

Valentine's Day

Expectation:

Reality:




hahahah so fukkin true!!

snodd från http://www.most-awkward-moments.com/ 


ihihhi

hjärtans dag blev mkt bättre när jag kom på att jag visst fått en present!
av anton!!! :D:D:D::D hhihihihhi

lycka! Linnea kunde å få en, men needå!


jag har kommit på att jag egentligen inte gillar allahjärtansdag.. det är bara nå jag fått för mig.
Jag inbillar mig själv att det är lycka på världen på allahjärtansdag, alla sprider kärlek. Men så är det inte.
Långt ifrån.

Men det är väl trevligt att alla skriver det överallt, att det är pyntat med hjärtan överallt, att alla får presenter av sina kära överallt.

Man känner ju sig mindre forever alone då liksom...
jag vet att jag inte är det, men det känns fan så..

Tur man har alla bebsar runt om sig som gör ens dag.

Emma och sin klockrena fb-status,
Elin och hennes helt randoma sms x)
Saga och Linnea och våra planeringar
fordonskillarna och deras kuddkrig
marcus och tim(?) som klockrenar sig vid maten.

Underbart.

Vi avslutar allt med att träffa enis, alltså är det inte en sån kass dag.

Det är ju som vilken dag som helst, om det inte fanns all denna reklam överallt!

Jag menar, tom på gymmet satt det hjärtan!!


Men det är härligt, jag å alla byggmänniskor träna på som fäen!

nu sitter jag i skolan och ritar lite
ha det gott och blandat folk!


Love

Hej!
Har haft engelska och matte idag, och nu är det bara svenska kvar. Efter det blir det långfärdsskirdskor och velodrom. Sen då? Nej ska väl inte göra något speciellt, ska titta på Valentine's day tror jag. Passar ju bra när det är alla hjärtans dag, eller?
Lägntar till skridskorna, det är så roligt!
Hörs ikväll, hejdå! :)
/Saga

Dear music...

thanks for being there, when no one else was.

<3

Heeeej jag hatar allt!


Saknar emma gör jag! (vill du följa med till maten idag?)
Förövrigt så kom hon och jag överens om att falufri är den sämsta skolan som finns och därav ska vi ta fra mdet förslaget som SEKO föreslog igår! Mohaha ;))



Jag älskar warrior, jag tänker aldrig glömma den, den är bäst!

Idag ska jag köpa en alla<3dag present till mig och probably en till enispenis :3
She is the only one who loves me!


wellwell, ska kolla på american x på engelskan nue, läääääskigt!

Ha det bra (emma smsa!!)

pusss

<3<3<3

glad alla hjärtans dag hörni!

Jag känner att vi matar det på denna blogg, men är det inte en fin dag som firar kärleken så säg.

Jag är dötrött, hade klockan på halv sex imorse, men neeeeeej, inte går jag upp då inte ;*


Ihihiih dööö åt mig!

Hejdå, ha en superbra dag!

Pusspuss!

happy valentine!

imorgon äre alla<3dag.

va passar då bättre än att fira det med sin älsklingsenia?
Näää juste!

Helst av allt skulle jag vilja ha alla mina små sötungar med mig, men så gåre inte!


Hihihihi aja, då man har en så romantisk pojvän, antar jag att jag får köpa en egen alla<3dag-present till mig själv och inbilla mig att det är han som köpt den, huhuuh!

HIhihii älskar han iaf!


WELLWELL hejdå igen dååÅ!


it's going downdowndown

förj*vligt jobb idag, rent ut sagt!
Blev sparkad slagen, osv av en unge.
Det är såna dagar man vill sjuta sig själv (elr ungen, nå tyst nu julia, så kan du ju inte skriva)


Annars härlig dag!
Linnea är tillbaka :D

Var på styrelseutbildning med elevkåren, asså jag svär på min förlovningsring att det är det bästa som finns!
Om ni får chansen, gå med i eran elevkår, ni kommer inte ångra er!

Kanske är det för att vi är så få och bara tjejer som det blir världens härligaste stämning och vi bara sitter och dampar runt, kanske är det för att det finns typ 100 kg fika, jag vet inte, men det är verligen bäst!

Man gör ju det frivilligt, och gör jag nåt sånt frivilligt så äre bra!!

Aja, på det här mötet kom vi med så bra idéer (älskar den med falufri, MÅSTE göras!) och allt annat! bajs va bra!!

Nu ska jag kolla på film igen, warrior måste ses klart
ihihihi hejdå!



söt bild

Valentine's day tomorrow!

Jahaaaaaaapp, imorgon är det alltså ALLA HJÄRTANS DAG! Förväntar mig en riktigt romantisk dag i morgon. Massa kärlek osv, så klart.
Har ni sett denna film? Grym kolla på den.

Jag är Julias duktiga hund, eller?

hahah, jag skrattar åt dig Julia! för du får sådan tokiga ideer. Ang att jag är Julias duktiga hund är att jag har lärt mig att det inte går att tjata på henne, får då blir det bara värre! tro mig jag vet, har försökt, och om jag lyckas övertala henne, så bektratas jag som en idiot hela vägen till och från matsalen, eller hur Julia? ;) Och om något händer så är ALLT mitt fel, att hon inte äter är mitt fel, att hon är sur är mitt fel.. HAHA det är roligt, men ändå så har respekt för Julias humör. Jag som oftast är glad, och här om dagen så gav Julia mig en blåsning på grund det.
Julia: - vet du vad du är?
Jag: Nej? :D
Julia: - du är en sådan där jobbig unge för du är jämt för glad och positiv.
Jag: Jobbig? är det inte bra att jag är glad då? :D
Julia: Nej inte när jag på dåligt humör då är du bara jobbig.
jag: okej, förlåt... ska jag gråta ist?
HAHAHA! Julia du är så klockren! ;) jag vet att jag är en dryg liten glad unge, som dock är blåst! Du borde skämmas för mig, är så korkad. Och så kan jag ju berätta att Julia hatar, och då menar jag VERKLIGEN hatar så är det när jag frågar:
Jag: - Julia?!
Julia: ja?
Jag: Får jag fråga en sak?
Julia: NEEEEJ!
Jag: okej.....
Haha, meningen hon hatar, får jag fråga en sak? eller vad säger du Julius?
Oj märker att detta bara blev ett inlägg om min lilla Julia, men det är väl trevligt? Och sedan har ju borde jag och Julia våra grejer när vi blir ritktigt arga, får då tar vi ut det på varandra.
Jag brukar nypa Julia i hennes ben när jag blir arg, så julia skriker rakt ut.
Och julia brukar fråga mig: får jag bita i din arm? och så gör hon det ändå. Snällt va? mohaha
Detta inlägg fick vara svar på tal för att jag var Julias snälla hund.
Och Julia, jag vet ju att allt egentligen är skoj. eller? HAHA. // Linnea


Mina fina vänner!

Måndag 13 F

Hej alla fina!
Just nu befinner jag mig i köket. Har uträttat lite olika saker idag. Orkar inte gå in på det just nu, innan det var jag i skolan. Min spanska lärare tror att vi kan mer än ja vad vi egentligen kan. Så det var en rätt jobbig lektion.
Hann gratta födelsedagsbarnet Hampus idag till och med irl, trevligt trevligt! Och nu är det så skönt att jag inte har något plugg alls, så skönt så det nästan känns konstigt. Nu ska jag käka lite sen ska jag hitta på något kul.
Puss! /Saga

give me everything tonight!



lyxshake, lyxshake, lyxshake, jag vill ha!!!

HISTORIA

God morgon.
Sitter just nu på historia lektion, har fått en liten rast. Är så himlans trött, la mig tidigt igår och somnade på en gång. Träning 07.30 i morse, sen direkt efter teori. Och nu skolan. Har bara två lektioner idag, men två jobbiga!
Efter skolan ska jag iväg på ett ärende, hoppas jag hittar dit bara, höhö.
Skriver mer sen! /Saga

funny lesson!

sitter och lyssnar på rektorn som pratar om 1800-talets historia.
Hejdå...

Tråk...
blä!

OMG!

TJEJER VI MÅSTE VERKLIGEN GÖRA NÅGOT ÅT DEN HÄR DESIGNEN!

DEN TAR SERIÖST LIVET AV MIG!!!

sweet dream

skönt med sovmorgon!
Ja jag vet att jag har det varje måndag, men bebis brukar åka härifrån på måndagar så då går jag upp klockan 6. Men idag gick jag upp halv åtta (lyckaaa)

Jag såg inte klart hela warrior, somna såklart, men det blir ikväll istället, efter jobbet...

Wellwell

ska väl...
jag vet inte, börjar om två timmar...

dricka te ska jag göra!!

Hejsvej!


warrior

myser ner mej i sängen (forever alone :'() (höhö kul med ledsen gubbe i slut av parentes) (höhö kul med parenteser förövrigt)


De flesta tjejer skriver hela tiden "så jobbigt att sova ensam..."

Förut tyckte jag det var skitfånigt, ba liksom, du har sovit ensam sen du va liten, väx upp lilla vännen.
Men jag förstår va dom menar...

När man är så van att ha någon vid sin sida, van att vakna upp mitt i natten och kunna krypa närmare denna och kunna värma sig mot honom, så blir det så äckligt tomt när han inte finns där.

Jag och enia disskuterade det där, och vi gillar verkligen inte att sova ensamma!!

Uschuschuschh!!!

Nejnu ni ska jag krypa ner å kolla warrior (ääääälska mma!!!)(never give up!!!!)

Funderade först på breaking dawn, men den e så himla uttjatad (förlåt världen)


Wellwell goodnight på er alla därute, speciellt ni som nu sover ensamma i er alldeles för stora säng, snyftsnyft!

Larv!!


that's just the way I am ;*

höhö nu när jag suttit och lekt i paint x antal minuter ska jag berätta om mina vänner saga och linnea.

dom är som mina hundar.
jag uppfostrar dom som hundar.
dom ska lyssna på mig.

säger jag nej, är det nej.

Linnea, som varit med i början har börjat förstå att det är farligt att säga emot mig eller försöka tvinga mig till något när jag säger nej.

t ex.

"Julia, följ med till maten."

"Nej."

"Varför inte?"

"Det är kallt ute idag!"

"Okej.. är du säker på att du inte vill följa med?"

"Ja."

Duktig hund, mukket kex.


Saga, däremot har inte varit med lika länge och förstår inte riktigt det här va.. måste lära upp henne.
Förra veckan när linnea var sjuk.

"Julia, jag måste köpa nya iphone-hörlurar."

"Okej."

"Följ med mig till affären."

"Nej."

"Jo."

Ne-ej!"

"Men jo!"

"NEEEEEeeeeeWEWEEEEEEEEEEEEEJJ!!!!"

"Varför inte?"

"För att det är kallt ute!"

"Men skärp dig nu, följ med!"

"Nej!"

"Men jo!"

"NEEEEEEEEEEJ!!!"

"Men det går snabbt, följ med nu!"

"fanfanfnanfanfnafanfan i helvetes jävla fanfanfan ****%&@<fgjgdsklst***!!!!!" *tar på sig jackan och följer med*

...väl framme är butiken stängd.

"Nu går vi tillbaka."

"Nej, vi går till en annan butik och kollar."

"Nej."

"Jo."

"Nej!"

"Skärp dig, det tar inte lång tid"

"Mothef.sgd.sgdijserafg@@!!#4466€{wet657!!!!"


Dum hund.


Det är lugnt, jag ska lära henne också, nej är nej, och nej ska ej brytas då jag blir hiskeligt förbannad dåe!

MM juste!

Hihihihihi älskar er mina små hundar ;*<3333


that's the way ahahaha I like it ahaaha! ;))

Toppen helg med bästa vän!

Hallå hallå. Slänger in ett kort inlägg nu tänkte jag. Haft en jätte bra helg med Frida, skrattat hela tiden. Kolla på tv i fredags med godis och mös, sen igår åkte vi skidor och gled runt på byn. Sen kollade vi på melodifestivalen. Idag har vi vart flagg vakter. Så kom även Hampus förbi där, trevligt! Sen tog vi tåget hit igen.
Hörs mer i morgon, nu ska jag äta. Puss och kram /Saga

YEAH BUDDY!

Tjena asociala människor (dvs jag..)


men jag har sagt att jag icke kan blogga på helgerna då jag hellre myser med min bebis.

vi har mest inte gjort nånting dehär senaste 5 dagarna, men gu sikket fint väder det var idag! (påtal om plastpåsar.)


Träningen gick bra idag också, var knappt i vattnet, gick bara runt och dampade med daniel, vi har ju sån humor x)

haaha har saknat honom jag!



Sen blev jag ägd av en liten simskoleflicka...
inte kul..

bakgrund: vi hade bana 5, 6 och 7. Alla små ointelligenta simskolebarn ställde sig bakom bana sju.
Jag bad Klara (som denna flicka hette) att ställa dig bakom bana 5, hon vägrade.
Daniel bad henne ställa sig bakom bana 5. Hon vägrade.
Jag tänkte ompsykologera (?) henne för att få henne att ställa sig bakom bana 5.

Jag: Klara, hur många bokstäver är det i ditt namn?
Klara: hm... fem?
Jag: Ja, och borde det då inte vara logiskt att stå bakom bana 5 då?
Klara: *funderar* nää, men jag är sju år... och fyller år i den sjunde månaden.

Fuck aina, jag hatar dej å...

...sa jag inte..
jag gick därifrån.

Däremot tycker jag det är väldigt kränkande att alla små pojkar går runt å tar på mig !!
Typ petar mig i magen och slår mig på min... bakdel.

Väldigt förnedrande!

sen ska dom jämt kommentera mina ben och fråga varför dom ser ut som dom gör.
jag går och grinar hos daniel å han får säga till alla dumma barn, huhuhu ;'(

wellwell, ska skriva ett hatbrev till vår rektor nue!
Hejsvej!


rolig lördagskväll...

Idag mår jag mycket bättre, första dagen inte huvudet håller på att sprängas bort. väldigt skönt. Var till doktorn igår, de hittade inget fel, dock trodde doktorn att jag tidigare råkat ut för mycoplasma och som fortfarande ligger kvar i kroppen som ett virus. Jag fick antibiotika och ska äta det nu i 10dagar framåt. Så får hoppas det hjälper. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att plugga och kollat på skidor på tv. Just nu är jag hemma själv och kvällen kommer bestå av plugg. Roligt va? inte alls roligt, men eftersom jag varit sjuk så måste jag ta igen.
Men tänkte ta en paus för att se melodifestivalen, vilka artister är det som är med idag? Nu är det dags att fortsätta med plugget. Ciaoooo // Linnea

Fredag

F R E D A G
Har haft min muntliga redovisning och jag måste säga att det gick bra. Hade ju bestämt mig för att inte vara nervös, blev lite nervös precis innan, men det gick fint tycker jag. :)
Gick med Anton hem sen gick han, jag och Alexandra ner och tränade. Jag kärde ett program och gud så trött jag blev, var tvungen att sätta mig på golvet efter alltså.
Nu ska jag bara ta det lugnt, packa lite innan jag går ner till velodromen och möter upp Frida. Hennes snälla pappa skjutsar oss till stationen, så tar vi tåget hem. Hörs kanske i helgen, annars uppdaterar jag på måndag igen, så jag hoppas alla ska få en trevlig helg, det ska jag ha.
Kram! /Saga

Glad tjej

Hej! Om ca 11 minuter ska jag ha muntlig redovsining. Varken Julia eller Linnea är här, buhuhu. Men det kommer gå bra.
Haft en riktigt bra dag idag, HIHI. Nej nu ska jag läsa i genom talmanuset en sista gång. Kram / Saga

buhuuu!

om en timme äre redovisning, lääääskigt!


To us every human being is equally important.

Hallå bloggen!
Jag och Julia befinner oss i ett "grupprum" uppe på övervåningen, hehe.
Vi övar på våra tal, vi kommer ÄGA ut alla andra, så bra är vi, ja.
Och vi kommer absolut inte bli nå nervösa alls innan, nej.
Vad händer nu då? Jo nu ska vi sitta vid fejjan, nej, det ska vi inte alls göra.
Ha de gött! /Saga

minnen om oss blomstrar upp

Trululu!

Sov i lums, fick köra hem, inge ovanligt tänker ni, nää men bebis satt i baksätet och då kändes det inte särskilt bra när han är 1337elitmodeon på att köra!


Sen fick jag köra redovisningen (tvingades köra, kanske rättare sagt) för han å pappa och det var väldigt pinsamt...


Menmen fick tips från coachen!

Vi gick väl å la oss och kolla på nån film med the girls from playboy mansion (?) Den va bra tycker jag tjalala.
Men han kolla snett på mig när jag började berätta allt jag visste om dom (vilket inte är lite x)
Höhö.


Kunde inte sova förens jättesent, sen upp jättetidigt.



Nu sitter jag i skolan och laddar redovisning med kamera å allt :s pirrigt!

En bra låt jag hörde idag var Jag vill ha dej baby av magnus uggla. Den gav en minnen den!


Huhu, aja, ska kolla lite på redovisningspappret nu, hejhopp, full galopp.


Det går bra nu

Nu ska jag snart duscha lite sedan ska jag lägga mig och sova. Har övat på mitt tal jag ska hålla i morgon, tror det kommer gå bra! Har tagit tid och filmat mig själv när jag pratar så det känns bra! Hoppas det håller i sig i morgon också.
Hörs i morgon. Puss! /Saga

Var ju bara tvungen att lägga ut denna. Notera Julias huvud. Där står vi mitt emot rektorns kontor och tar kort när det kommer hundra lärare springandes, jaja. Natti!

Mums

Du finns i alla lägen ♥ bäst!

damp

Nu ska vi träna talmanus, hur gåre saga?

inte alls...


buhu!


DISCO I GRUPPRUMMET!

Justin Bieber – Eenie Meenie
WEHOOOOOOOOOOOOOO!

we found our love in a hopeless place


Good life

Hejhej bloggen! Vill börja detta inlägg med att skicka en krya på hälsning till Linnea! ♥
Just nu sitter jag i skolan med Julia, lyssnar lite på musik. Börjar lektionen 12:45 så då ska jag jobba klart med allt, och då menar jag allt. Har bara lite kvar av talmanuset.
Idag gick jag upp rätt tidigt, jag, Anton och Alex åkte till Hälsinggårdsbryggorna och mötte upp Frida så åkte vi skridskor. Det var verkligen iskallt och så lät det massa om isen så vi trodde vi skulle ramla i. Så det blev inte så länge vi åkte. Jag och Frida åkte hem till mig och drack lite te för vi var genomfrusna.
Skönt med fredag i morgon, eller hur? Då ska jag gå i skolan, sen träning sen tror jag att jag drar ner till velodormen och kollar på ungdomsträningen. När den är klar åker Frida med mig till Norberg. Blir att shoppa lite i Avesta, åka skidor och kolla på Engelbrektsloppet i helgen.

Legends of the fall

kolla en film igår innan jag somna, den hette Legends of the fall, och handla lite om allt möjligt, indianer, första världskriget, tre bröder, kärlek, sorg, död osvosv, den var faktiskt bra tycker jag... ja det var den.


Kanske inte såhär "du måste titta!" bra, men bra...

mm...



brad pitt va med, rätt snygg här va??
mm...


mangahatti

carina låt oss vandra natten vidare, dansa nakna tillsammans i en vattenspridare!


nanannanakjwsefjsjigsdrpo auyjvgrysdsshtre


hej.l


snart.


adaha


VECKANS BEJB (Julia och Saga's)



Heheh okej, hur ska vi förklara detta..

ja denna snubbe är väldigt gullig, och rolig, och hjälpsam.
Vi kan tyvärr inte förklara vem han är, men han lär ut bra. Hehe..

Vår stjärna ;))


Höhö, finns inge mer att säga, hejdå!

bäwstis å jag <3



snyggischar, jag vet....
jag gör verkligen det...

Du är min bästa vän<3

igår lekte jag som sagt med enis.
Vi köpte en chipspåse och gick hem till mig och fetta oss, riktigt mysigt må jag säga!

hihiih :DD

HEjdå!


killar gillar twilight!

det är nu bevisat att killar gillar twilight!
jag visste det hela tiden men ville höra det med egna öron.


wopwop seger!


we got the power!

haha vi är bara fyra stycken på italienskan.

vi kollar på film om lilleputtländer... hahah lilleputtländer x)
Fett med respekt jao!


Vi fick bestämma om vi skulle jobba elr kolla film...

hojojoj... va ska vi ta??

Hihihi wopwop!


uppdatering 10.53

Hej på er!
fortfarande sjuk, feber,hosta,förkyld, huvudvärk och öm i hela kroppen. vad är det för skit jag har råkat ut för? ska nog troligen till doktorn och ta några prover, eftersom min sjukdom hela tiden tar om. Så det blir ingen skola imorgon heller, så jag missar redovisningen, och kommer hamna en miljon år efter. är så trött på att vara sjuk. förlåt för att jag är så negativ, men det går inte att ha positiva tankar just nu.
Hoppas ni mår bra iaf!
Jag saknar er Julia och Saga!
// Linnea

I love google translate <3


det samlas massa med raggare                        the collected mass of the Asian Network

Magic Moment

Känner att skolan verkligen tar upp min tid nu. Det är lite jobbigt, men på fredag är äääääääääntligen allt över, så då ska jag inte tjata om det något mer. Men vad händer nu då? Nej inte så mycket alls, sitter i köket med min hörlurar, ska ta en macka sen ska jag läsa igenom talmanuset, vore ju bra om man kunde vara lite förberedd också..
Ser fram emot helgen också, det är Engelbrektsloppet i Norberg, det är alltid kul! Så mycket folk ute då. Frida följer med till Norberg då så det bli skoj. Vi ska åka lite skidor där tror jag, sen ska vi stå vägvakt ute i Nordansjö. Toppen toppen!

Hörs i morgon! Kram Saga

Så att jag kan glömma allt jag saknar

Hej bloggen! Siter i min soffa med mina nya super hörlurar och lyssnar på min favvolåt nu. Och det är Ögontjänare!
Ska ta och plugga lite nu, har inte så mycket kvar faktiskt. Ska skriva klart talmanuset, gud vad denna blogg fått höra hur värdelöst detta projekt är nu under dessa två veckor. Hehe, men det går framåt.
Kör lite vila idag, känner att det behövs! Ska gå ner till velodromen, en paus i pluggandet sedan,träffa bästa Fridiiiiiiiis!
kör lite brun/guldig ögonskugga idag!

mitt liv suger....

jaha.... vad ska jag skriva... ?.?.?.?.? ingenting egentligen... mitt liv suger just nu:
  • sjuk... igen..
  • missade julias godaste daimmuffins..
  • projekt helvetet....
  • missar nog troligtvis tävlingarna i helgen..
kan livet bli så mycket mer tråkigare? jag tror inte det.... hejsvejs! hoppas ni har det bättre än mig..

kannibalism, javisst!

berättar noga för Saga hur jag vill pressa in tänderna i hennes överarm och känna hur köttet sakta slits bort och venerna går av. Sen när jag kommer ända in till benet så ska jag gnissla tänder och sedan slita lös en stor köttbitt med alla nerver och blodkärl.

sen ska jag skratta.

ha-ha-ha.

VECKANS BEJB!


hejdu veckans bejb!


jag älskar serien!!
awkward!
man känner ju igen sig så jävla bra!

okej, kanske inte i allt, men något varje avsnitt iaf!

å sen är han ju så söt, å kär i henne, men sen blev allt så komplicerat å nääääää! ;((


Hihiihi men han är så söwt..
veckans babybabybaby!

Stay

Denna köpte jag för någon dag sedan, fin va?
Sitter i skolan nu bredvid bästaste Julia och lyssnar på musik i mina nya hörlurar, dom ör grymmmmmmmma!
HEHEH. Är lite gladare idag, för mitt projekt går framåt! Har en del kvar på talmanuset, men jaja!
Nej nu ska vi ha historia snart, ska fortsäta på talmanuset sen hjälpa Elin med diagram. Linnea, kom i morgon!
7Saga

tre nyanser av rött

missanpassa kläder, det tycker jag är kul, matcha helt fel liksom. idag har jag en klarröd tröja, över den har jag nå rödlilamörk kofta, sen har jag orangerött hår.

Can't be better!

för att ni ska förstå har jag använt mina azzume paintskillz och målat mig själv. vakkurt konstverk!

Enkääätäåttättätät!

Hej käre muffinsätande läsare!


Kan ni vara så vänlig att svara på vilken av muffisarna som var godast att äta.

1. Daimmuffins

2. Godismuffins (chokladmuffins me sånt där klet i)

3. Cupcakes

4. misslyckade muffins med marabou i.


Eftersom det bara är Saga som ätit alla (eller iaf så ska hon det)

så äre bara hon som kan svara x)

men ändå!

Du måste ju säga vilken som är godast så jag vet!

Vänliga hälsningar hemmafru Julia.



fint paint-arbete, jag vet!

trodde det blev bättre, men då blev det bara sämre

Nu jävlar ska jag ta mig i kragen och börja jobba med projektet, redovisning om 2 dagar furfain!!


come on!!


callecallecutta eoeoeoeo!

Hahaha läser min gamla blogg, fyfan va bra den är!

Är det nått jag lyckats med i livet så äre ju den :D

Höhöh ^^

Nu har vi matte, och jag gör ingenting, WAAAAZZUP?!!?


Förövrigt ska jag leka med enis idag, mukket trevligt!



MEEEEEN jag har inge mer å säga.

Sam = inge jobbande

Matte = inge jobbande

Lunch = förmodligen inge jobbande

Idrott = förmodligen inge jobbande

Historia = definitivt inge jobbande


...jag börjar se ett samband!



nörd utan talan


Kalli,kallikallisfghfd

Höhöh snakkar skit med saga, yäyyäyäy!


Bjuder muffins yihaaaa!


AJa, hejdå, nu äre matte, hejdå!


höhöh misslyckat bak!


här kommer pippi långstrump tjolahopp tjolahej...



uppåner osv..


Tjaaaaa!

Back in school

Ingen här och hyllar min ankomst men det är väl lugnt.
Hade tänkt mig jubel, applåder, en sån här fläkt som blåser mitt hår som jag kastar bakåt med och trasslar in mig i. Meeeen neeeeej!


Fick väl gå hela vägen till mitt klassrum med mina gnisslande skor och kakburkar.
Dom ska veta att det tär :'(

Höhöhö faaast?




Övningskörde idag igen, ända in till min skolport, mukket läskigt, men inte så farligt.
Det jobbiga är att övningskörsskylten inte syns, så dom tror jag är nån vanlig medborgare... fyyyy!


Höh, men ska väl gö nå nu... typ... javente...

hejdå!

Dagens låttips

Akt II – Ögontjänare
Asså lyssna på denna! Den är så fruktanvärt bra!

Replay

God kväll. Haft en bra dag? Det har jag, förutom skolan. Eller det var kul att träffa alla vänner, men inte annars. Höll på att bryta i hop. Men efter skolan var det långfärdsskridskor, det var så roligt! Sen efter det en timmes velodrom, det var gött. Så nu har jag ätit, duschat och packat in alla grejer. Så nu är det ju det här projektet som måste göras..ååh får ju ångest när jag tänker på det asså. Blä.
Tog lite bilder idag under skridsko turen men hinner inte lägga in dom nu så gör det sen kanske.
Hörs i morgon, pussssss! / Saga
Julia kom i morgon, saknar dig!!

I'm a country boy!

Lyssnar alan jackson (dock ej remember when, COUNTRY BOOOOY!!!!)

har bakat chokladmuffins med nå klet i, nå vaniljmuffins med marabou i  och nu cupcakes.

jihaa...


har inte kunnat plugga nå i dag, känner stressen i ryggmärgen.

Funderar på att va ledig imorn å, men då kan jag ju inte leka med enia!

fy julia, gå till skolan, okej mamma...


hejdå!


17.26

Men tjena! 

precis kommit hem från träningen. Fick våra snygga t-shirts idag också, som det står YAELIT på :D Just nu tar jag det bara lugnt, men snart ska jag göra ett ryck med läxorna. Orkar egentligen inte. Men får väl lov. 

Fick lov att åka hem till pappa i kväll.. :/ så synd, för jag skulle träffa min kompis Erik.. Så typsikt. Aja får träffa honom en annan dag. :)
Vad har ni gjort idag?
har redovisning om 3 dagar. är inte ens klar med alla frågor, hjälp mig någon? men så är det alltid med projekt. första veckan gör man inte ett skit, för då fattar man inte ens vad man ska göra. Så man får jobba häcken av sig andra veckan. Men får väl skylla mig själv när jag är så trög fattad ;) Men det är väl dags för mig att sätta fart.
Vi hörs kanske sen.
// Linnea


bild från hockeyn ingår. :D nästa måndag kör vi igen. så alla som vill joina får komma :D

Svenska just nu!

Orkaaaaaar verkligen inte med projektet mer. Det är för mycket, man hinner inte med annat än plugga, träna och sova om dagarna. Vi sitter liksom med samma grej hela dagarna. I typ 5 timmar en lektion. Efter skolan är man helt slut i huvudet. Skönt att det är över på fredag. Men kommer inte hinna förbereda mitt tal, det är ju sjukt, usch asså.
Jaja, nu vill jag bara sluta för idag. Slutar halv två men vi skulle få gå typ tio över så vi hinner ta oss till träningen, måste ju ta oss ut till Främby Udde där vi kliver på isen. Nej nu ska jag jobba i ca nio minuter till sen drar jag!
/Saga

då går jag ner

hej mina små vänner.

inte i skolan idag då jag ej tänker gå utanför dörren förrän det blir varmare ute.

höhö.

förövrigt bakar jag, yääääääy!

har förväldigans träningsvärk i kroppen fastän jag icke har tränat. bra julia.

är inte klar med något skolarbete, men orkar inte jobba heller.

nu ska jag lyssna på lite norlie & kkv, och sen är min dag gjord. hejdå.



projekt.

Hejsan svejsan!
Projekt? vem kom på det egentligen? usch... jag orkar inte jobba mer. Vill gå hem och sova. Julia är hemma idag också, tråååååkigt! Men aja, hon kommer väl tillbaka när det är sommar igen.
kvällen igår var iaf rolig, åkte skridskor med Alex, Anton, Tim och Pontus.Det måste göras om. (Bilder kommer. )
Nu är det snart lunch. Hoppas det är nå gott som står på menyn. Vi hör sen! / Puss

Welcome to Sweden!

Hellooooo! :)
Hur är det med er alla då? Jo, det är bara bra med mig, längtar tills vi ska åka skridskor i eftermiddag!
Nej nu ska jag ta och sätta i gång med projektet! / Saga

ZLATAN

Har pluggat riktigt mycket nu! Så nu ska jag ta lite blåbärsfil och flingor sen lägga mig i sängen och läsa. Har nästan gjort klar all ekonomi, sen arbetat på mitt projekt. Projektet är såhäääääääääääääääär stort med ca en miljon olika uppgifter, så ska vi ha ett muntligt föredrag samt bli filmade(?!?!?!??!)
Blev riktigt sugen på en b&j nu men affären är stängd. Har inte så mycket mer att säga. Ska åka långfärdsskridskor i morgon också sedan direkt efter velodrom. Blir träning ett par timmar sen hem och plugga sedan sova.
God natt!

Runn

Hallå hallå!
Har precis kommit in efter en underbart trevlig tur på långfärdsskridskorna med bästaste vännen Frida! Skridskorna var verkligen kanon bra och sällskapet ännu bättre. Den tjejen blir man alltid så glad av.
Nu ska jag jobba lite på mitt projekt sen kika på nån film tror jag. /Saga

mina husdjur!

höhö på min förra blogg skrev jag om alla mina husdjur.
Det skulle ta förpörskans långt tid, så istället visar jag bilder på dem istället!
Enjoy!



har man ett tråkigt liv så har man.. hejdå!

Att skapa utan att sprida det vidare är lika meningslöst som att tala utan att någon hör

bakabakabakabakabaka

the only thing I really wanna do right now!


 Jag har kommit på att jag är förjävlans kreativ...

kolla bara på alla mina brilanta idéer jag kommit på genom åren!


skala apelsin med kniv och sedan hänga upp i fönstret (de ni) mukket vakkurt!



skriva i rutblock sådär pörskans fint



hänga upp såna där fina hjärtan i trän (kärlekens träd duh-duh-duh)



göra sån där fruktansvärt fin ask till min mormor



göra läppeeling med socker (fruktansvärt gott, å läpparna blir mjuka å goa)



göra fint halsband av ölkapsyl (det är icke jag som druckit ölen, ni kan va lugna!)



göra jättefina paket av enmiljon olika papper men sedan icke har någon att ge dom till



skriva ner alla fingrars namn så man håller koll på dom!



måla på mina ägg innan jag äter upp dom



pynta mina misslyckade muffins så dom blev fina igen



ha hushållsfärg i allt jag lagar...



...allt jag lagar...



...då menar jag verkligen ALLT jag lagar.



finn ett fel!


karamellfärg ftw!


kan va lite sådär emo/pyroman kreativ sometimes


slut på det kreativa!!

hejdå!

more than a feeling.

känns skönare nu när man är hemma i lägis, men dock lite drygt att man vet att man måste upp å jobba..

Men ja...

vill hem till lums, men tror inte mina föräldrar är särskilt pepp på att hämta mig klockan elva på kvällen i ssjö... fml.


rosor i snön.

fryser nog ihjäl nu.
Helt seriöst.

Det är kallt överallt. Utomhus. I skolan. I lägenheten. I simhallen. Under täcket(täckena).
Var tog alla värme vägen?


Funderar på att vara hemma imorgon. Känner mig inte pepp på skolan.
Har ju ändå projekt, måste man vara i skolan då?


Kallt. snö.

Ingen värme i lägenheten, är tydligen sönder. Allt i min lägenhet rasar samman, sakta men säkert.


Vill handla, hem, baka. Stanna inne tills gräset är grönt på backen och ljuset aldrig försvinner från dagen.


Fyfan för vintern.


ROSA BYXOR

Tjaaaaaaaaa!
Sitter i ett grupprum med Julia och Linnea, vi jobbar med projektet. Hatar det, alla gör det, ingen förstår någonting.
Hade träning i morse-gym. Det gick bra, var lite trött i morse. Sedan teori efter det. Var intressant, Tompa som hade det!
Slutar historian om 10 minuter, sen rast i ca 3 timmar innan spanskan. Efter skolan blir det långfärdsskridsko premiär på nya skridskorna med Frida. Blir kul att träffa henne, alltid skönt att prata ut med henne!
Nej om man skulle ta tag i sitt arbete igen? Åh kul..
Ha en trevlig måndag! /Saga
P.S ska ut och köpa ett par byxor idag på Gina tricot!
nån månad gammal bild när jag gick i natur klassen!

Spacebound

Historia, frågar utan svar, fattar nadish, vill ha mackor, kallt, saknar, trött, ont i huvet, vill icke arbeta.

HELLO LOVELY MONDAY!


:D

my rulltårta brings all the boys to my lägenhet... or not..

Heeej hörninini!


Kan ej blogga under helgerna då jag icke har datorn med mig ^^

meeeen sammanfattning då,
mora på fredan, åkte runt med pekka, hela långa dagen, sen åkte vi till furu, sov, åkte hem, lägenheten, mys, ätaaaaaa!


Idag har jag & erik bakat rulltårta på mörå, den blev misslyckad så den bjuder jag icke till andra än min familj som älskar mig oavsett misslyckade kakor x)


hihi nu drar vi igång med veckan igen, projekt, work it!


wihiiii!:D

Prom

Har nyss sett världens bästa film. Prom. Kolla på den, den var jätte fin. Sov gott! Puss och kram /Saga

Åren på Downing Street

Hej alla!
Sa ju i morse att jag skulle ta tåget 13.20 från Avesta, riktigt så blev det ju inte. SJ var som vanligt försenade, så ca 14.05 kom jag iväg. Jag, mamma och pappa tog en fika på stationen i väntan på tåget.
Kom fram runt 15.05 till Falun, då jag gick in mot stan och köpte mig ett par långfärdsskridskor och isdubbar. Ska ut och testa i morgon efter skolan tror jag. Sen handlade jag lite mjölk och fil innan jag tog bussen hem igen.
Nu sitter jag och läser lite i Margaret Thatchers bok, ganska intressant ibland.
Får se om jag ska träffa Elin och Matilde en stund sen, men får se annars blir det bara att ta det lugnt. Vad har alla ni gjort i helgen då? Och visst var det en fruktansvärd kyla igår? Riktigt synd för Linnea som skulle tävla igår..
Ha en fortsatt trevlig helg så hörs vi i morgon. Kram / Saga

Min dag!

Hej!
Idag blev det tävling :D Dock var det ett långlopp på två mil. Det gick helt okej, första varvet bestod av försöka ta sig förbi alla gubbar som har helt galna, och det fanns bara två spår, och det gick inte heller att åka förbi på sidorna.. Men andra varvet fick jag till hyfsat! Men jag känner verkligen att långlopp är en helt annan sak mot att åka 5km allt man kan. När jag gick i mål var jag inte trött på samma sätt, var mest seg i hela kroppen. Medans när man kört 5km allt man kan så vill man inge hellre än att dö när man kommer in över mållinjen.. Men roligt var det, ska åka några fler långlopp innan det är dags för tjejvasan, som är ett av mina stora mål denna sässong.
Efter tävlingen så åkte jag med mamma och Per och åt mat på kupolen. Saknar dom verkligen. Nu ska jag till och packa, för jag ska spendera några dagar inne i falun i min lägenhet nu. Imorgon blir det ju skridskoåkning, och match. känner mig taggad! ;)
Men vi hörs kanske senare! PUSS // Linnea

Baltic Cup

Hallå där!
Kan berätta lite om min helg. Tog ju tåget hem i fredags kväll, sen igår morse träffade jag Eirin. Igår kväll åkte jag och pappa till Borlänge, sen vidare till Falun för att vi skulle kolla på tävlingen. För jag skulle inte få tävla eftersom jag vart sjuk. Så får jag ett sms av min tränare Marcus som vill att jag ska vara med och tävla eftersom de ryssar som skulle kommit inte skulle komma. Jag tjatade på mina föräldrar om att jag skulle ta det lugnt och så vidare, och där sitter vi i bilen påväg till Falun när det är ca 1.5 h kvar till start. Åker fort till lägenheten och äter sen springer ner till velodromen och tävlar fyra grenar. Gick rätt bra, hade as kul i alla fall. Men idag var jag tvungen och vila.
Tar tåget upp till Falun igen 13.20, sen blir det att hitta på nånting där uppe. Hörs ikväll. /Saga
bild från förra omnium cup

saker jag saknar...

här kommer det en bildbomb på saker och upplevelser som jag saknar....







ååh vad jag saknar skidskyttet! 














att stå framför kameran!!










16.09

Hej! Nu har jag varit ute på en promenad i det kyliga men fina vädret... Skönt var det! Nu ska jag städa mitt rum och försöka plugga. pusshej / Linnea 



Jävla kyla!

Godmorgon.... Jag blir så arg, När jag vaknar är jag 100% taggad för tävling. jag går ner, kollar på termometern, -27.... då förstår jag att tävlingen är inställd, och det stod även på deras hemsida. åååh, jag som behövde tävla lite nu när jag varit sjuk.. menmen. Får väl ut och gå en sväng sen, för det går ju inte att träna heller... typiskt.
Var nyss ner och kollade om jag kunde ha mina skridskor, och det kunde jag! :D för på måndag ska jag åka skridskor och spela match med några kompisar, ska bli super roligt! :) Men det visade sig att pappa hade slängt alla våra hockey klubbor, så ska försöka fjäska lite för Erik min låsas bror så kanske jag får låna en av han, hoppas!
Vad ska ni hitta på idag? förutom att ut och gå så ska jag nog, fortsätta lite med projektet, så jag slipper jobba ihjäl mig med det nästa vecka. men vi får se kommer säkert inte orka. ikväll är det melodifestivalen också, vilka artister är det som är med idag? någon som vet? jag har inte så bra koll. börjar nästan tröttna på alla musikprogram som är nu, det räcker väl med idol? fast egentligen är idol också tråkigt.. Gud vad jag är tråkig, tycker allt är tråkigt och dåligt. skärpning!







JAG VILL TÄVLA!!!

22:06

God kväll. Haft en bra dag idag, verkligen!
Va i skolan, körde velodrom. Åkte med estländare, mycket trevligt, och deras derny. Chillade på gymmet nån timme med Matilde och Elin. Tog tåget hem, och nu är jag i Norberg. Drar tillbaks till Falun igen i morgon bitti för att antagligen köra velodrom, sen under dagen ska jag nog hitta på något med några kompisar där uppe.
Godnatt från Saga.
sommarbild

I will never forget you

hej jag har tråkigt, här får ni några ego bilder. roligt va?? haha nja. Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar tävla imorgon. Puss&kram mina vänner! 








Det värsta som finns....

vad ska jag skriva? hmmm... sitter och tänker på julias goda muffins som hon bjöd på idag. Det hade varit gott med en sån nu... aja, får väl äta av mitt godis ist. Det är ju NÄSTAN lika gott, men bara nästan.
Aja, kvällen blir lugn, eftersom jag förhoppningsvis ska tävla imorgon, gud vad jag tjatar om det.. sorry.
Nu ska jag dissa en grej, som jag alltid har hatat, som är det värsta jag vet, och som är det värsta som finns att lyssna på eller vara inblandad i. BRÅK! jag hatar folk som bråkar, eller som bråkar på andra. Jag fattar inte varför man måste bråka jämt? när jag hör någon bråka, mår jag riktigt dåligt. då brukar jag sätta i hörlurarna och lyssna på högmusik. Jag har tyvärr fått höra mycket bråk i min uppväxt. Eftersom jag har skilda föräldrar. Men mina barn ( om jag nu får några) ska då inte behöva höra på sånt och förstöra deras uppväxt Så alla, sluta bråka på varandra om små grejer, och skiljs aldrig osams, tänk om det är sista gången du ser personen? Nej usch, bråk borde inte få finnas.
Tack och hej från mig så länge. // Linnea 


På gymmet med Elin och Matilde! :)


wopwop!!



chenachena!

Håller på å planera en dejt på alla<3dag ;)

hahah spännande.
Ska iaf va med linnea, men fler kan tänkas komma, hehe ;)))

vI SKA VA HEMMA HOS DIG LINNEA HAR SÄGERJAGJUÅTDEJ!


Nu är jag allmänt sur och muffinsen är icke uppätna än!!

Va e det med barn nu för tiden? här bjuder man, men äter de?! Jaa... men inte tillräckligt mycket!

SUCK!


höh, ska skriva lite nue

hej och hå, allt kan stå!




Känslan som uppstår när man har lust att.....

Känslan som uppstår när man har lust att döda någon i klassen!
jag är på dåligt humör.... jag som var så glad nyss, men en viss person förstörde stämningen...

SAMHÄLLSKUNSKAP

Nån som vet när det är velodromträning? Hehe. LÅ sa massa tider igår så vet inte riktigt, och egentligen har jag tc kvart över två inplanerat men det blir velodrom istället som jag sa i förra inlägget. 7Saga

du kommer inte låta mig gå, eller hur?

Bakade enmiljon muffins men dom försvinner tametusingen inte!
har bjudit linnea, saga, matilde, elin, anton, erik, anton och... ja inga andra...
men anton och erik, och linnea och saga fick två var.

enkel matte blir då 2+2+1+1+1+2+2=11

Men det är fortfarande enmiljon kvar. Ut i skolan å bjud!




Sen håller jag på å planerar lite mer va jag ska baka, har ju blitt hemmafru å sköter allt själv.

Till alla<3dag ska jag hitta på nå finurligt, yääääy!



Jag är så jävla trött och vill inget annat än hem och dö i lumsheden, men icke sa nicke (ja faktiskt) har ska vi ut på äventyr i mora.

wopwop!


livet är på topp!

Hejhejhejhej bloggen!
Nu sitter vi och väntar på att idrotten ska börja, eller ja rättare sagt fortsätta jobba med projektet. Idag hade julius med sig jätte goda muffins, hon är såååå gullig!! :D Usch vad kallt det är ute idag, men det blir ändå ett träningspass i kylan.
Ikväll blir det att bara softa framför tvn, med gooodis! åh jag älskar fredagar, då får man äta godis ju! :D hihi
Imorgon blir det för hoppningsvis tävling, om det inte blir för kallt.. hoppas det blir tävling!!
Just nu är livet på topp, förutom kylan dock. men det skeeet man väl i ! ;) hihi
NU ska jag försöka fortsätta med projektet. och dryga mig på julia... hihih // linnea 






VECKANS BEJB!

Hej hopp!

Drar en till nominering till veckans bejb.

En anynom en, eller vare heter, civil kanske..



Men sen iaf då... aa..

Öhm nu tappade jag bort mig. Vänta, ja juste!

Jaa här är jag, ska kliva på bussen, å så äre en tant som tränger sig före mig med sin packning. Förvisso blev jag mycket irriterad på henne, men hon fick inte upp sin rullväska på bussen.

Och där kommer han, den söta lille pojken (okej, han var väl jämnårig med oss men ändå!) och lyfter upp hennes väska åt henne ^^ ihihii så söwt!


Okej, det var väl inge speciellt, men ändå, jag tyckte det var gulligt, å de va han å, sååååå grattis du främling, du är veckans bejb!!




Fredag 3 J

Hej!
Hur skönt är det inte med fredag? Har verkligen haft fullt upp i veckan, så ska bli skönt med helg.
Just nu sitter jag i klassrummet, har matte, men jobbar med projektet. Måste säga att det känns som jag äntligen börjat fatta vad det handlar om, som vanligt en vecka in i projektet, så blir väl att hets jobba nästa vecka. Vi ska hålla ett muntligt föredrag och bli filmade.
Kvällen igår var trevlig. Först följde jag med Julia och Anton ner till velodromen, så mötte vi Hannes och Bamse där, så satt vi och skrattade en del där nere. Sen gick jag upp till lägenheten, då spelade jag, Alex, Anton och Linnea Achtung, grymt spel, sen blev det film med dom plus några till.
Idag ska jag ha några lektioner i skolan sen halv två drar jag hem, sen ner till velodromen då jag ska träna. Ska köra efter deras nya derny, ska bli skoj. Sen drar jag hem till Norberg för kalas, om jag hinner på det vill säga, annars blir det bara hem.
Velodrom tävling i helgen också, ska inte köra, har precis börjat träna igen. Men drar upp till Falun igen på lördagen för att kolla när Frida vinner.
Nu ska jag äta en muffins från Julia.
Puss! ♥

skjortor och murmeldjur å sånt...

Heeej igen, dampattack med inlägg, I know!


Men iaf..

Idag vakna jag klockan fyra och var så oerhört sugen på att baka.

Jag väntade tills klockan var halv sex å då klev jag upp och bakade kladdkakemuffins med daim i ^^
nu blire att bjuda klassen (faaast?)


Förövrigt är det skjortfredag så jag hoppas att linnea och saga inte glömt det.

Själv har jag en kofta över min skjorta eftersom jag fryser som en gris.



Annars kan jag tala om att det är murmeldjursdagen idag, vilket innebär att det här murmeldjuret Phil ser om det blir ytterligare 6 veckors vinter eller om våren börjar komma.
Om han ser sin skugga blir det 6 veckors extra vinter, men gör han det inte börjar det bli vår.

Tyvärr såg han sin skugga sååååå, heja vintern! (fuck!)


Höhöh jag vet inte vart dom fått den tanken ifrån... att ett murmeldjur(jagälskardetordet!) ska kunna spå om det blir vår eller vinter, men jag gillar idéen, lite smågalen sådär ;D


Hahah, jaja, jag ska sluta blogga nu (eller ska jag)

Jag tror jag dör, busschaufför!


köra, köra fort som fäen!

Fortsättning av fortsättning av gårdagen.

Efter jag gymmat klart utsatte mina föräldrar mig för det värsta föräldrar kan utsätta en unge för... stadskörning.


Där var lilla oskyldiga jag, alldeles utmattad efter träningen och dom tvingar ut mig på en hjärtattacksfärd.

Okej, visst, det var inte första gången jag körde där, men det var just den tiden då alla sluta, å det var bilar överallt och rondeller och stopskyltar och gatulysen och såna här röda,gula,gröna-saker, va hetere.. Stopljus?

Aja, det var hemskt och jag var tvungen att skjutsa mamma på träning, åka hem till lägenhet, åka tillbaka till gymmet, fickparkera, åka till ica maxi, parkera, backa.


Det var timmar av panik kan jag säga er!!


Haha, men dom tyckte det gick bra iaf...
och en bra uppvärmning inför stockholms överfulla gator.

Det tog på nerverna, det måste jag erkänna (elleh?)


Höhö, men vi kom hem helskinade iaf!
Kung dä!

HEEEEEEEJ!



Put your hands in the air, put your hands, hands in the air!

Fortsättning av gårdagen.

Efter skolan åkte jag och Saga och Anton till velodromen och satt där.

Sen kom Hannes och han cykel hade blivit snodd.

När nån snor min cykel (ja det har hänt några gånger) så blir jag jätteupprörd och undrar vart världen är påväg.
Hans enda kommentar.

"Jag hoppas att det är nån fattig unge som snott den.."

Hahaha åååh så klockrent!

Sen satt vi där i en timme och dampade, sen åkte dom hem och jag gymmade, sköööööönt!


Det var väl allt vi gjorde där ihihhi!


Tack för mig, leverpastej!


One night in bangkok!

HEEEEJ!

Smäll på fingrarna va jag har varit dålig på att blogga!

Men nu är jag tebaks :DDD


Igår så vaktade jag mina söta små kusiner under lunchen och svenskan (hehe förlåt skolan) och min moster fixade nytt jobb!

Vi ritade glassar och muffins och katter och solar utan strålar osvosv.
Sen slängde jag ihop en kladdkakemuffinssmet (is that even a word) till mina små bebisar ^^

Seeeen åkte jag tebaks till skolan och jobbade på (faaast?!)

hehe!

hajrå:D


Torsdag 2 F

Hejsan!
Kan berätta lite om gårdagen. Kom till velodromen, tittade när Frida, Ida, Lina och dom körde, sen klockan 7 körde jag ett pass på en timme med bland annat Roberto Vacchi. Efter det gick jag hem och sov, sen vaknade jag på morgonen runt 7 och sen gick jag till velodromen på träning på ca 2 timmar. Just nu sitter jag i skolan, börjar inte engelskan förns 15, lite segt att det är lång rast emellan. Men hoppas vi får sluta tidigare.
Sen blir det att åka hem, plugga lite innan Linnea kommer.
Ha en bra torsdag! /Saga

nån gammal bild

Dagens filmtips


Detta kommer alltid vara min favoritfilm.

veckans bejb!!!

Här kommer veckans bejb från lilla mig, jag är så kääär! han är så snygg, han skulle man inte tacka nej att gifta sig med! MUMS... // Linnea





Var det inte jag som skulle plugga?

Så blev det med det pluggandet, idag har det inte varit min dag med skolan alltså. blir så arg på mig själv, kom just på att jag glömde den där jäkla italienska boken i skolan ändå... åååh. varför är jag så glömsk?? måste var den mest virrgaste personen... aja får väl skylla mig själv! åååh.
SÅ vad ska jag göra nudå?? tror jag ska gå ner och äta en hamburgare, blev hungrig. hihihih.




Where Have You Been

Nu är jag äntligen hemma efter en lång och seg dag i skolan. Men nu blir det ännu mer plugg, booring.
Såg att det skulle bli kallt i helgen? usch, vill inte ha - 25. Ska ju tävla i helgen, men om det blir så kallt, blir nog tävlingen inställd. typiskt! aja, vädergubbarna brukar ju ha fel, så får hoppas dom har det den här gången också. 
hur har eran dag sett ut idag?
Imorgon ska vi träna på dubbeljakts byte,de vill säga att man byter från klassiskt till skate under ett lopp. Eftersom denna distans kommer finnas med på SM. roligt ska de bli.
Imorgon kommer jag spendera natten i falun. Och på kvällen ska jag hem till min fina vänner Alex, Saga och Anton. ska bli skojigt! :D 

jaha, vad ska man säga mer. vi hörs kanske senare. // LINNEA








Tröjan du hatar


Hejhej, såhär ser jag ut idag↑
Befinner mig just nu i köket, är rätt så trött efter en lång skoldag. Alla lärare hade typ genomgångar och så jobbade vi med projektet alla lektioner, rätt segt. Har kommit i gång nu i alla fall men det är rätt luddigt tycker jag.
Idag ska jag bara ta det lugnt samt plugga ytterst lite i några timmar sen vid sju ska jag vara med på Fridas velodrom träning, blir nog skönt att trampa lite idag också efter gårdagen.
Lyssnar mycket på låten nedan↓
Hörs i morgon, ha en bra dag. /Saga

uttråkad tjej

projekt... vad är det för skit egentligen? fattar ingenting.... aja. Idag har jag vilo dag så himla skönt! så ikväll blir det att plugga.. tråkigt, men jag måste. nu börjar historian. hejhej

världens bästa...

bildkvalitet, jag vet!

wopwop!

Lekt med enia, världens bästa, mest underbara flikka!

Lekte med Eskil, enias superfräna lillebror, vi sprang runt med zelda-mössor och svärd och sköldar och dansade till "I'm sexy and I know it"



Skolan, projekt, Himmler, vart till bibblan och lånat ca 1 miljon böcker, snacka om överambitiös, men har man valt ett intressant ämne kan man inte släppa det.


Försöker få ihop det med träning i em, tänkte gå på zumba, men då hinner jag inte gymma nå länge, så får npg bli ett längre gympass.


Ändrade planer till helgen blev det också, suck!

Nu vill jag helst av allt till lumsheden och baka, men det är väl det sista jag har tid med...


Wellwell, avslutar med en bild på mä och bejbi!



vi är två spken, alltså vi är osynlig så, nu ska vi göra allt man gör som olydig osvosvosv!

Onsdag 1 F

God morgon!
Hade en bra dag igår. Efter skolan åkte jag och Alex bort och åkte långfärdsskridkor, det var skoj. Efter det körde jag velodrom, vart riktigt trött då. Sen drog vi hem och åt och duschade innan Hannes, August, Tim och Pontus kom så spelade vi poker. Och gissa vem som vann då???? JAG! ;)
Sitter i skolan nu, och håller på med projektet. Hörs sen. /Saga

RSS 2.0