drömmer mig tillbaka

Åh vad jag saknar italien! vill dit nu!! 




















Du kan inte krossa mitt hjärta

TJENA!
jag funderade ett tag på att mina kära vänner och kollegor skulle få ta över denna blogg. Jag har knappt tid för att blogga, eller rättare sagt så är jag lat. Min träning och skolan tar upp min tid för mkt, så jag orkar helt enkelt inte blogga. Men jag ångrande mig, äsch klart jag ska blogga tänkte jag. Alla andra gör ju det, eller? nejdå, men jag ska försöka skriva här ibland, men lovar inte för mycket. hihih. Dagen har varit bra, körde ett härligt pass idag med Emma, vi körde styrkestak, åh jävlar vad trött jag blev i armarna och magen. Riktigt skojigt. känns som om jag är påväg att komma i form! :D
Det har hänt en massa i mitt liv.. men en del saker känner jag bara att jag inte orkar bry mig om, det finns vissa människor som sårar, och sådana människor ska inte få ta min energi. Jag orkar inte bry mig om dig, du är ute ur min värld från och med nu. Hejdå!
Den här veckan har vi projekt, jag fattar nada. jag vet inte ens vem jag ska skriva om. jag orkar inte bry mig, just nu är inte skolan ett dugg rolig, förutom att jag får träffa mina fina vänner varenda dag. Det är GREAT :D









yemanyeman

furudal i helgen !!



jag ser ut som henne idag, flätor, rött hår och en apa hängande över axeln (linnea dårå) ;D haha förlåt linnea, fick lov, RIGHT IN YOUR STOMACH!!

Höhö, hejdå!

jag orkar inte stryka runt som en katt längre

Håller på med projekt, fattar ingenting..
ska skriva om heinrich himmler.
han e cool.


Fick spontanbesök av falufris goaste tjej emma på lunchen idag.
Vi hann prata om allt från hippies till tågåkande duvor och massa annat struntprat ;))


Ikväll blire att sova över hos bästaste enispenis, wihiiii!:D:D


Wellwell, nu får ni ha det så bra!
hejdå!



jag igår, snyggiiisiisisisisch, fast nej.

Projekt

Hallå där! Nu har jag hunnit med mycket denna morgon må jag säga. Har hämtat ett par skridsskor långt ut nånstans vid bryggorna sen stressade jag verkligen sönder för att hinna hem och lämna allt innan bussen skulle gå. Så sprang in med grejerna och sedan kutade ner för hela backen till bussen, och jag hann!
Nu sitter jag i skolan i ett grupprum med Julia och Linnea och försöker välja vad jag ska skriva om. Ska i alla fall välja vilken ledare jag ska skriva om, men jag vet inte vilken jag ska ta. Funderar lite på Julius Caesar eller Margaret Thatcher, men måste fundera lite mer.
Idag blir det träning typ hela dagen. Först långfärdsskridskor innan det blir velodrom. Så blir nog att sova tidigt ikväll.
Hörs nog i morgon om jag inte slänger in nått inlägg under dagen. Hejsvejs! /Saga

Öppe med tuppen!

God morgon! Herregud ställde kllockan på 6? Varför liksom? Jo för att jag ska möte upp min kära vän Frida om ca en timme så ska fixa mig tills dess.
Yogan igår var verkligen rolig, vi höll på att garva sönder! Bilder kommer lite senare idag, för nu måste jag kila, hejsvejs! /Saga

Dagens låttips

Min kära kusin lyssnade på denna låt hela helgen och jag hatade den, men som vanligt börjar jag älska de låtar som hon tjatar ut. Här kommer den, lyssna och njut! /Saga

Norlie & KKV – Tröjan du hatar

PLUGGGGG

Slänger in ett snabbt inlägg nu. Har precis kommit hem från skolan, var kvar lite extra. Trevlig dag i skolan idag, träffade de nya tjejerna i klassen, Elin och Matilde, jätte trevliga tjejer!
Ska nu göra klart mitt ekonomi arbete innan jag ska ner på yoga med Julia och Linnea! Hörs ikväll, puss. /Saga

aposjdgasdgkl

Dålig uppdatering, har haft nå kille som prata om vårt projekt här hela förmiddan, var väldigt intressant må jag säga!

Nu måste vi plugga äckelsamhäll, vilket är skitsvårt, vilket vi fattar nada i, vilket skulle va inlämnat förra veckan.

Förövrigt är jag sjuk och kommer inte kunna träna förrän typ på torsdag.. eller nå...


livet leker.

Veckans bejb!



Tjening pening!

Tänkte nominera lite veckans bejb och eftersom hela helgen har gått ut på att spela avenged sevenfold så blire ju ingen mindre än M.Shadows!

Inte bara är han jävligt snygg (gaaaah) *dreggel*
han är förjävligt bra på å sjunga oxå!

Dom har så himla bra låtar, och e snyggsnyggsnyggaaaa hela bunten! Mjaumjaumjau!

Hihi !

Wellwell, veckans bejb här dåå!



söt bebis..


I'm done trying

Idag kommer Sagis tillbaka *happyface*!


Annars händer inte mycket, projekt i två veckor, ledarskap(?)

Sjuk

Slitet hår

osvosv


MEEEEEN man ska inte klaga, det är måndag furfain :D:D:D



peace!

God natt!

Hade ju tänkt att se på filmen Prom. Men orkar faktiskt inte, ska nu ta en risifrutti sen ska jag lägga mig i sängen och läsa lite.
Sov gott! ♥

grymma flickor som gjorde min helg. stor puss till er.

Äckligt

Tjenaaaaa!
Redan nu när klockan är typ 6 är jag as trött, men sitter i köket och chillar med Anton. Har nyss käkat mat, och en chokladkaka. Ska inte göra någonting mer idag bara må gott!
Imorgon klockan 07.30 kör vi gym, sen efter det teori. Ganska slapp dag i morgon i skolan också, bara historia sen språk. Kram Saga.

bästa och jag

Levels

Men tjäääänare!

Vill inte jobba, har kollat om nån kan hoppa in i mitt ställe. Kan någon det? NIET! Hela Sverige har av någon mystisk anledning gått å blitt sjuk just idag... mystiskt...


Menmen, plikten kallar.

färgarnicklashårröttmendettänkerjagintesägahejdå!



en liten fjäril i svanken är väl fiiint nicklaus??? mohahaha *evil laugh*




kålt.

YOOOU

LLLLLet's go!

Smile

God morgon!
Sitter i soffan och kollar på tv. Ska snart ta tag i allt som måste göras, typ packa i allt som ska till Falun, fixa mig och sådant.
Haaaaar ni alla haft en bra helg då? Det har jag haft, med mina underbara vänner. Dom är grymma!♥ Men ska bli kul att träffa alla i Falun nu efter lite drygt en vecka.
Hörs ikväll. /Saga

Mission impossible

Hej bloggen!
Vart rätt så upptagen idag, därför jag inte hunnit bloggat. Vaknade kring 10 i morse, och runt 12 slingade mamma mitt hår, blev nöjd. Sen gjorde jag inget speciellt fram tills 5 kanske då jag, Micke, mamma och pappa åkte iväg till bion och kollade på Mission impossible. Den var verkligen bra, spännande.
Efter bion hängde jag med Micke innan jag sedan tog mig hem till Sanna och pratade och skrattade med henne, Julia och Eirin. Hade en trevlig kväll både idag och igår på Unkan då saknade Emma var med.
Nu ska jag läsa sedan sova, puss. /Saga



bara bilder från igår, tog inga idag.

CPCPCPCPCPCP!



haha I löööv it!

you know I like my chicken fried

Tjäänare mina vänner!

Hur äre med världen då?


Ska jag berätta hure gick med färgningen då?
chaoo låt oss säga att jag skulle passa utmärkt på en gård med massa kycklingar, ni skulle inte märka mig i mängden så att säga..

Och för att lägga plåster på såren började det ryka mitt i alltet så vi sköljde ut det för tidigt x)


men gult är inte fult i mina ögon ;))

(bilderna ger inte gulheten rättvisa, tänk er ostgult, kycklinggult, påskgult, ni vet ;DD



denna produkt är något jag kan rekommendera för alla kycklingar där ute!


färga om kanske? nääej!

chaaa!

resten av ditt liv

wooooow!

på spåret handlar om falun!

(ja jag sitter och kollar på de på lördagskvällen)

set fire to the rain

Saker att göra när man har tråkigt med sin beeesbis!

- kolla avsnitt från karatefyllaaah!
http://www.youtube.com/watch?v=_MP67T1kDu4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Nai7tZ2I5Sw

- äta mat

- färga hår

- platta hår

-noppa ögonbryn

- rita på bebisens rygg

- i smyg klistra på en fjärilstatuering i svanken på bebis

- baka

- kolla tv

- facerapea

- dö.

HejrååÅ!

Happy

Hej! som rubriken lyder är jag riktigt glad. Första dagen på några dagar då jag känner att jag är helt frisk. Men vi hade friluftsdag i skolan, inte det smartaste att vara med på samma dag man precis blivit frisk. Läste att Julia är sjuk nu, du får krya på dig!

Just nu händer det inte så mycket, sitter och kollar på The Kardashians. Här kommer de senaste dagarna i bilder.







Someone like you

oj dom har ändrat om på blogg.se, fatta nada :s

är sjuk iaf, förlåtförlåt johan att jag kunde inte vandra med dig, får baka massa muffins och ta med i förlåtande syfte!<3


nu ska jag laga mat!
hejsvej!

Night


Note to myself


Dagens filmtips


Läste i en tidning att denna film släpptes igår, ska faktiskt gå och köpa den. Japp köpa en DVD. Godnatt från Saga

En dag med blandade känslor.

Men tjeena!
Förlåt för att det har varit dålig uppdatering från min del. Men igår hade jag och Julia en myskväll. Riktigt mysigt. Skulle försöka lägga ut den video som jag och julia gjorde men jag vet inte hur man gör.. Kan någon hjälpa mig? hur gör man?
Dagen har varit bra. Har haft mycket att tänka på, men dagens träningspass fick jag verkligen ur all ilska i kroppen. Så nu är humöret på topp igen.. Har tagit ett bra beslut på det som jag har grubblat på idag.. Så skönt. Imorgon blir det en myskväll med min fina vän Alexandra. Vi ska käka tacos och se på film. roligtroligt.
Imorgon ska jag testa skidor också inför helgens tävling. Hoppas ni får en bra kväll.
KRAM Linnea

When u smile I smile

Tjena bloggen, som ni märker är jag inte back in buisness, still in Norberg. Men kör nya tag nästa vecka.
Idag har jag kollat på tv, legat i sängen och läst lite. Ska nog dra igång något avsnitt av Cougar town senare. Just nu sitter jag i köket, lyssnar på musik och när mamma pratar i telefon.
Har dekorerat en jätte fin låda idag, ni vet en vanlig svart IKEA låda? En sån har jag satt på rosa/blommigt papper på så ska jag ha massa söta saker i den! Precis som Charlotte i Sex and the city!
Har även tittat på massa fina bikinis idag, säger som alla andra dessa tider, nu vill jag ha sommar och sol så man kan cykla i kortkort och bada & sola. Vem vill inte liksom? Älskar sommarkväller då man sitter ute och grillar med fina vänner och bara myser. Ett roligt minne från i somras var när jag, Eirin och Alexandra var vid Kalven och grillade. Sen när vi skulle ta oss hem (man måste gå rätt länge genom skogen), så möter vi andra människor mitt i skogen när det var jätte mörkt. Så vi bara sprang upp med cyklar och hela köret rakt upp i skogen, minns att Eirin sa "Upp här!!" Och Alex svarade "Är du serri?" Visste inte om jag skulle skratta eller gråta då alltså, men kul var det verkligen. /Saga

"den här kan vi ju ta..." "ja ta den!" "njaae inte den.."

Jag och linnea hade myskväll igår!

Vi handla, laga mat, MATKOMA! drack choklad, hade ansiktsmask, köpte glass, snacka skit, ringde folk, kolla på halv åtta hos mig, sov!

Hahah, nej men typ ;)


alldeles stel i kroppen och ont överallt nu x)

men myskväll!!!


linnea tar bort smink



ansiktsmask bro!



dricker choklad... LIKE A BOSS!




yellow diamonds in the sky!

Måste plugga, orka plugga!


damp

Nyss haft idrott, boxing, fan va ruligt!

Sen gymma vi också lite, men blev väldigt oseriöst!

Hihihistoria nue!

Onsdag 25 J

Svar på eran fråga, jag kommer nog inte tillbaka till skolan denna vecka! Det suger, sakner er jätte mycket. Kram, /Saga

your betrayal

räknat klart matten så har inge att göra lololololololololol!

lyssna musik och mobba linnea.. så ligger läget!

häjj!


Matte!

Nu blire matte för hela slanten i en hel timme. Väldigt chill har våra mattelektioner blivit (säger jag medans jag kollar upp på tavlan och ser läraren skriva upp enmiljon tal vi ska räkna.

Förövrigt är vår klass rätt lugn. Killarnas hjärnor stimuleras av facebook och ishockeydokumentärer.

Skönt, nu börjar vi!


ANSWER!!

VÅR FRÅGA TILL VÄRLDEN ÄR NÄR SAGA KOMMER TILLBAKA TILL OSS!?!?!?!?!?


samhääääll!

nu har vi haft samhäll, massa ekonomi-snack utan att jag förstår vad vi pratar om..

men det är bara braaaaa!

Tjalalalaaa!


JAg och Linnea har insett att lärarna måste tycka att vi är bäst, vi promotar ju denna skola som om den vore himmelsk, vilken den är förvisso, men ändå ;)


hiHIHIH aja, hare göett!

talk dirty to me!

Hej. Nu ska jag visa er en normal konversation som jag skriver med Nicklas så ni verkligen förstår hur söta vi är mot varandra. I denna konversation kastar vi oss in i ett samtal som handlar om att jag inte vill ha någon present av honom på alla<3dag. Enjoy!




(Nicklas håller på å prata om nå jävla carefish som han ska skicka till mig, eftersom han bryr sig så mycket i vad jag säger, men jag säger att han inte behöver göra det.)

says: Men om jag nu visar denna illustration på hur mycket jag finner av intresse i vad du försöker säga en gång till, fast med mycket mer realistiskt innehåll samt subtraherar vissa saker men även adderar vissa andra olika innehåll, skulle du då vilja ligga med mej?

says: Asså du har nå fel! Och med tanke på Eder redovisning av lösningen som innehåller oerhört många slarviga brister som icke bör infinna sig hos en sådan rutinerad lagman som Eder så förstår nog både Ni och jag att svaret nekas.

says: Fast om ni nu ser mej som den högt uppsatta samt respekterade lagman (vilket jag är) så borde Ni känna till den slutliga lösningen som även kan liknas vid Adolf Hitlers successiva utrotning av judar samt andra undermänniskor och dem som står under oss herrefolk. Detta skall genomföras till vilket pris och kan leda till oönskade efterföljder. Så om du tar ditt förnuft tillfånga föreslår jag de jatt låta mej köpa en present till eder för att visa min oumbärliga kärlek till dig.

says: Nej ty detta är en fråga som kan vridas och vändas från alla möjliga perspektiv men jag tror icke att svaret kommer förändras i någon av teserna. Möjligtvis om vi gör det motsatta och sätter in frågan i en ekvation som visar att saken i fråga kommer in på ett matematiskt sätt och därmed kan uträknas av experter på ämnet. Då är frågan vilken av oss som är bäst på att lösa matematiska uppgifter utan givet svar.

says: Med då tycker jag vi ska använda det mytomspunna oändlighetstecknet. Vilket kan stå för flera saker men även bara en. Du skall få ett exemplariskt exempel: Vid användandet av oändlighetstecknet kan man sätta in i ett sammanhang ut hur mycket jag älskar dej och åtrår dej. Och jag vill även tillägga att vi nu med samråd infört en sk. skjortonsdag.

says: Skjortonsdag... Jag skulle vilja säga att det bryter lite mot reglerna som blivit nästintill tradition att alltid bära en kavaj alt. skjorta på fredagar för att välkomna in helgen. Därav det alldagliga uttrycket skjortfredag som använts flitigt, särskilt inom de sydöstra delarna av vårat län. Detta kan givetvis disskuteras men jag måste ändå säga att skjortfredag är något speciellt och heligt i den kultur jag lever i och det vore en skam att bryta den. Det går visserligen ypperligt att använda skjortor de andra dagarna i veckan men då är det vardagskläder, de dagarna har inte ett namn. Så om man bär en skjorta på onsdag heter det: jag bär en skjorta och det är onsdag, medans om man bär skjorta på fredag säger man: SKJORTFREDAG! Några frågor på det?




jag tycker det var fint, okej!?

Tjolahopp!

Sitter i skolan efter en färd av övningskörning!

Fan va läskigt det va vettni, körde väl lite lugnt (hehe) här på vägen å sen plötsligt PANG ! två rådjur upp på vägen å julia fick lov att tvärnita å bilen fick sladd å hjärtat dunka!!

Men det gick bra, men det va inte roligt! Fan va rädd man blev!!

Wellwell, nu väntar jag på... engelska?? och lyssnar på We found love

Harebra!!



(mobbas inte!)

Golden nails

Hejhej. Kan meddela att jag mår rätt så bra, hade en fruktansvärd host attack i går kväll, trodde jag skulle bli galen, men efter lite host medicin så har det blivit bättre. Får inte gå till skolan ännu, utan måste bli helt frisk så det inte tar om. Men det är faktiskt bättre att låta kroppen vila ut innan man börjar sitt liv igen. Som förr förra helgen, då kände jag att det var någon förkylning på gång men jag tävlade 6 gånger under den helgen ändå och det blev sämre. Vilade tills torsdagen då jag tränade, inte smart, det resulterade till mitt tillstånd nu. MEN det är på god väg tillbaka.
Ska fortsätta med att prata med min bästa vän och kusin Eirin och kolla på Cougar town nu, godnatt! ♥ /Saga

Hello garlz and bays!

Tjenosfrenos, aloha amigos!

Körde lite gym, åkte ut till lums, dansade jenka med min lillebror, pratat i telefon i evigheter, det vanliga!

Är så himla trött men vågar inte somna pga alla läskiga drömmar jag drömmer, inte kul, inte kuuul!



Hehe, men jaaa... livet e en fest!
Nu ska jag lyssna lite på rihanna och fortsätta leka emo, asså seriöst har varit en sån deppig dag, gått å gråtit halva tror jag.. hualigen!

Men nya tag imorgon, min familj gör mig så glad ibland!

Tjoflöjt!



jag tycker den här bilden talar för sig själv, höej! ;)

Veckans beeeeejb!

Och nu kommer det, VECKANS BEJB!
Den här killen är lite äldre än ni nog förväntar er, men såååå snygg och charmig. Han är en granne i en tv serie, vet ni nu? Nej antagligen inte, men det är ingen mindre än Josh Hopkins som spelar Grayson Ellis i Cougar Town. Han har blivit nominerad som veckans bejb eftersom han är en perfekt kille. Först i början spelar han lite svår men sen blir han och huvudpersonen i CT kära och dom passar så bra tillsammans.

Han kanske är ganska okänd, jag har bara sett han i denna serie, i så fall kan ni läsa om honom här Josh Hopkins.
/Saga



time to stop

Tjena!
Ännu en dag som lider mot sitt slut, tycker att dagarna går så fruktansvärt fort. Det är skönt, men ibland känns det som om man får lov att stanna upp och tänka. Tänka på vad man håller på med, och känna efter hur man mår. Jag är just nu inne i en sådan period. En period där jag känner mig lite vilsen och inte riktigt vet vilka vägar jag ska gå. Ibland står man ju mellan svåra beslut och mår rent ut sagt förjävligt. Men allt löser ju sig till slut, oftast. Men jag är så glad över att jag har sådana underbara vänner runt omkring mig. Det är en trygghet jag har. Att iallafall veta vart man har sina kära vänner och familj. Att ha folk som bryr sig om en och inte vill en något ont. Dock saknar jag min syster väldigt mycket, som är nere i stockholm och jobbar. Men hon kommer äntligen hem i helgen. Har ni någon gång känt så? att känner er vilsna i erat eget liv?
Träningen idag gick bra, vi körde ett distanspass. Så skönt att bara glida runt sakta på skidorna. Vi körde två varv på milbanan, och det var ett sådant härligt väder och sådana turer är så bra för att få tänka igenom saker och ting.
Några av dom som gör mitt liv så jäkla bra:








Cougar Town

Gud vad jag har tv serie marathon denna vecka, haha. Jaja, är man sjuk så är man.
Så nu kör jag ett Cougar Town marathon! Kram Saga


Tisdag 24 J

God morgon! Idag är det exakt en månad sedan det var julafton, gud vad tiden går fort!

Jaha, så idag är det alltså fyra nya tjejer i våran klass, vad roligt.
Måste bara berätta en grej, jo att mitt favorit program är Våra bästa år, ni vet det som visats i typ hundra år på trean? Det älskar jag. Men igår skulle jag titta på det, så glömmer jag av det!! Men inte idag, det är om tio minuter så ska slå på tvn då.


Days of our lives hade premiär den 8 november 1965 på NBC och den 20 januari, sändes avsnitt 11 761. Häftigt! Med snabb uträkning på miniräknaren blir det ca 7840 timmar.

Fetaste hissen




Det är snart alla<3dag!
och för första gången har jag någon att fira den med, ihihihi så mysigt!

Va kan man köpa????

Nejrå jag vet va jag ska köpa.



Men det är ju så fint, en dag man ägnar åt att fira den man älskar mest, väldigt vakkurt må jag säga!

Hjärtan, rosor, ballonger, nallebjörnar, rött och rosa, massa sånt där töntigt!!


Kuligtkuligt. Men jag tänker nog ej fira det. Det är på en tisdag så...

Men det är ändå en sådan mysig dag.

Massor av tummar upp!

fetaste dissen



Dagens diss handlar om när folk ringer när man sover.
Problemet är inte att dom ringer, nej det är roligt.
Men kunde dom inte valt en lämpligare tid på dygnet så man åtminstone orkade svara?

För om jag försöker sova när nån ringer svarar jag inte.
Och sen blir jag jättearg på mig själv när jag itne svarar x)


Haha, damp..

Men så äre!!

Fast problemet kanske ligger hos mig eftersom jag går å lägger mig vid halv nio varje kväll, men NEJ, inte mitt fel, ring vid lämpligare tid folk!

Men jag sviker dig aldrig, är jag för svag för dig, jag är en soldat för dig!

jag hatar humörsvängningar, mina går som en bergochdalbana.
Bara nå litet kan få mig att förvandla mig från  till .

jätteirriterande!!!
fanfanfan!

Meeeen finns inget jag kan göra nå åt förutom att ta ut det på alla andra, nu är jag på förstöra-alla-andras-dag humör!

Se upp!!


Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv, jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Alltså jag har fått en pling för den låten, så jävla bra!
Första gången jag hörde den grät jag som en liten bebis (en väldigt hysterisk lite bebis på väg till mora med nicklas som inte blev glad av allt grinande) bara för jag tänkte på en speciell när jag lyssnade, men den är ju så grym!!!!

(tröjan du hatar för er som inte vet vilken låt jag menar)



Sitter i skolan och tänkte plugga lite, har bara en lektion idag (as usual) soft liv.

Engelskan är så himla svår, det finns ju enmiljon saker som är typiskt svenska!
Men jag tänker skriva om cruising och dansbandsveckan i malung jag, heeh ^^



jag och min pa på dansbandsveckan (mobbas inte!)
minnen<3

Dagens låttips


Denna låt är guld, lyssna
Xoxo Saga

No one is worth your tears and the one who is won't make you cry!

Hej allihopa! Läget då?
Har ätit mat från myntan idag, det var rätt gott alltså. Min kusse hälsade på sin sjukling till kusin, det var skönt att se henne.
Sitter i soffan och kikar på tv, men nu vill jag tillbaka till skolan och träningen och allt. Saknar allt där uppe. Känns som jag kommit in helt i alla rutiner med träning och skola nu, alltså att man blivit så van och så. I början var det ju lite ovant och så.
Fick information om velodromtävlingen idag som är den 4-5/2, ska anmäla mig till den, lägntar! Har verkligen fått upp ögonen för velodrom åkning, gillar det verkligen.

Vilka ska kolla på Guldbaggen ikväll då? Det är nog lite roligt, ska kolla på det om en halv timme, sedan blir det nog att sova efter det.
söt bild på justin
dagens outfit/munktröja lila peak/jeans hm/örhängen glitter.
Ha en trevlig kväll! /Saga

Yaelit skidgymnasium

Tjenatjena!
precis kommit hem från Falun efter ett härligt träningspass, är så skönt att vara tillbaka i skidspåren, nu taggar jag inför helgens tävlingar! Ska bli så jäkla roligt! :D Fick även premiäråka i våran nya jacka idag på träningspasset, super snygg är den! :D Imorgon blir det att sova i lägenheten i Falun, och på onsdag blir det en myskväll med Jullan, mysigt värre! Nu ska jag till och plugga. Jobbigt... Vi fick två nya tjejer i klassen idag, och imorgon får vi två till. Roligt! :D Vi saknade våran Saga idag. Krya på dig vännen!
Och juste,  jag ska passa på att dissa en grej.
JAG dissar en viss kille som tror att han är bäst snyggast och vackrast, vilket han inte är. Stör mig fett mycket! YOU KNOW JULIA!
Det var allt från mig, Puss Linnea.
här har ni den nya jackan, som vi fått av Ya Elit skidgymnasium.

Hej, det går inte att blogga via mobilen!!!!


Dagens späck (spek)

Rektor: Jo du Julia, kan du kolla upp några samarbetsövningar som du kör med simskoleungarna?

Julia: Jo det kan jag väl, men dom är ju jättesmå..

Rektor: Men vi funkar lika.

Julia: Sant..

Rektor: Har du snus i?

Julia: Nej det är tuggummi jag spar under läppen.




Lite random samtal sådär bara..

Då vet ni då! höjj!

Känner inga kravkravkrav

...och så gick skolan förbi.


Hade bara historia idag, slapp ju alla andra lektioner, sköööööönt (alla andra : italienska)


Nya tillskott i klassen kuuuuul :D

3 tjejer blev plötsligt 7!




Tog en raggarrunda med erik efter maten runt falun å lyssna på pistvakt, dä ä grejer det!


Nu blire upp till lugnet å simma å jobba, kuuuuung! :D:D:D

häjsväj i lingonskogen!

SONGS!

Hejsan. Fick nyss en trevlig nyhet av Julia, hehehe eller inte.
Lyssnar på massa låtar,gamla låtar, kommer ni ihåg dessa?

Martina McBride – Concrete Angel
James Morrison – Broken Strings
Iyaz – Replay
Jay Sean – Down
Maroon 5 – She Will Be Loved finns nog ingen låt som betyder så mycket. Eller jo till exempel Eirins låtar men de kan jag tyvärr inte lägga upp här.
B.o.B – Airplanes - Feat. Hayley Williams of Paramore
Miley Cyrus – Girls Just Wanna Have Fun
Owl City – Fireflies



Och här kommer en ny låt som min kusins kompis Max och hans band gjort, så sjukt bra låt!! Akt II – Ögontjänare




Danny Saucedo

Måste berätta om min gamla kärlek Danny Saucedo. Det var väl i somras som jag föll för honom. Var och såg han uppträda i Eskilstuna och på Sala festivalen. Han var så bra! Åh vilken kille. Och jag fick en kram av honom. Hihi. Sitter och lyssnar på gamla Danny låtar nu!
Han ska ju vara med i melodifestivalen i år, hoppas han vinner, jag ska i alla fall rösta på honom.


Måndag 23 J

Hallooooooojsan! Läget då?
Med mig är det mycket bättre idag, blir friskare och friskare.
Gör ingenting speciellt, sitter i köket och kollar ut på små barn som leker i snön. Det snöar här, mycket!
Nej ska plugga lite nu, måste skriva lite på engelskan och det där, hejsvejs!

kuuung

Nu har jag vart på donken och köpt milkshake ;***


Skvaller med Julia!

Godmorgon alla glada och pigga!
Just nu sitter jag och i skolan och väntar på Julia. Saga krya på dig! Vi saknar dig, så du får se till att bli frisk fort.
Idag hade vi teori klockan halv 9, och så skrev jag ett sms till lilla Julia, och hon talade om för mig att hon hade varit uppe sen klockan 6, klockan sex liksom?? och vi börjar inte förens halv elva. Den tjejen är tokig alltså, men jag gillar henne ändå ;) Idag får skidåkare våra Yaelitjackor. :D ni kan få en bild sen, den är så snygg! Sen efter skolan blir det en härlig skidtur, det ser jag framemot. Nu hoppas jag att turen är på min sida ett tag, att jag slipper få vara sjuk var och varanan vecka. För nu vill jag komma iform till Tjejvasan och SM. aja, nu kom julia! nu ska vi prata skvaller!
Pusshej / Linnea

donken-drive

Nu ska jag och erik åka till mcdonalds!! :D:D:D hihihihi


bara man är fantastisk!



haha mobbas inte!!

Den feta dissen



Hejhopp, full galopp!

Jag skulle vilja dissa bortsprungna hårsnoddar.
När man inte behöver dom, finns dom där,
men när man verkligen behöver dom.. borta!

Man springer runt och letar överallt, men dom är verkligen swhipsvips försvunna!

Sen när man gett upp, och är sådär lagom irriterad så dyker dom upp igen, men då behöver man dom inte längre..

Mycket förretligt må jag säga!


Det var mitt världsproblem idag, hejsvej!


å du frågade mig ska vi göra nå äckligt baby



jag gör å nå äckligt... ANSIKTSMASK!!

Har börjat med såna hela tiden, jag har jordgubb, choklad, gurka, lime, m.m...

Men nu körde jag på guuuurka, hehe ;9



jag tror att dom inte håller på med nå ansiktsmask här inte..

Lite true stories på de!


We found love

 
It's like you're screaming, and no one can hear
You almost feel ashamed
That someone could be that important
That without them, you feel like nothing
No one will ever understand how much it hurts
...
You feel hopeless, like nothing can save you
And when it's over, and it's gone
You almost wish that you could have all that bad stuff back
So that you could have the good





Hej ni morgonpigga!

När Linnea är ute och springer runt i skidspåra
och saga snurrar runt i velodromen
sitter jag hemma och dricker varm chokla och äter macka.

Väldigt skön skolgång!

Förövrigt har jag inte mycket att säga förutom att bebis lämna mig nyss så nu är jag forever alone (iaf tills på tisdag ;(

Well-o-well

ska väl... chaoo inte vet jag, har fyra timmar på mig att hitta på nå innan skolan börjar sååå ;)


heheh pussochkram!


You are my one and only



Natt humor :
En cowboy och hans häst satt och spelade kort. Plötsligt började hästen äta på korten. Cowboyen frågade:
- Varför äter du på korten?
- Det är ju klöver, sa hästen
.
Rätt rolig, haha.
Jag gör ingenting speciellt, ska borsta tänderna och lägga mig och läsa Zlatan. Men är inte nå trött alls, konstigt har inte gjort någonting idag så vad det kan jag väl egentligen inte begära. Men vill bara berätta en detalj jag la märke till i Bad teacher. Det är många som bara bryr sig om utseende, pengar alltså ytlighet som till exempel Elisabeth som spelas av Cameron Diaz. Först vill hon bara komma åt den nya läraren Scott som Justin Timberlake spelar för han är snygg och rik. Hon vill kunna leva med en man som försörjer henne. Det är ganska tragiskt, alltså att bara bry sig om sådant. Men det fina var att till slut så var det inte det hon brydde sig om, utan hon valde personligheten framför utsidan. Nu ska jag inte avslöja för mycket för er som vill se filmen, men den är inte så förutsägbar som de flesta filmer.








Bad teacher


Har nyss sett denna film, haha så sjuuuuuuuukt rolig. Kolla på den. Idag har jag kollat på tv hela dagen seriöst, hela dagen. Har legat i soffan hela dagen inte ens vart in på mitt rum en enda gång.
Coolt Julia att vi var på samma konsert en gång i tiden!
Nu ska jag ta en macka sen sova, ha en bra skoldag alla, blir som sagt hemma i morgon, tråkigt! Saknar mina class mates Linnea och Julia! Puss /Saga

We found love <3

Now I have been working.

I have very good students who can swim. Very good.


And yes Saga, I was in Eskilstuna.

Very good.




very good picture. I really look like this maaan!

Dagens filmtips

Dagens filmtips blir En underbar dag. Filmen utspelar sig i New York, den handlar om en upptagen mamma och hennes son. Hon träffar en kille som har en dotter. Deras dag blir fruktansvärd, men vad tror ni händer? Att dom blir kära? Kanske, ni får titta själva.

kolla in hela

One fine day

Orkar inte vara sjuk mer! Hatar hosta så fruktansvärt mycket, usch!
Jag vill bara gå ut, gå till ica och hyra en film men nej jag måste stanna inne och bli frisk.
Nu ska jag lägga mig i soffan, kolla på My life as Liz och deppa. Hejdå.


when the man comes around


Jassåru Saga, du har vart på en darin, lena ph, magnus uggla konsert... hummahumma, det va jag med en gång i tiden... i furuvik, eller nånstans..
kan det hända att våra vägar redan korsats då?? ;o



heheh lyssnar på musik och myser med bebs.

"jag har verkligen saknat den här lukten av mig själv"

-dagens citat av nickenack x)

idiot!


Rose

Hejhejhej!
Har inte gjort någonting speciellt idag alls..som väntat. Men mår mycket bättre i alla fall, men lär nog stanna kvar en dag till här hemma, så blir nog Falun i morgon, rätt tråkigt alltså, då får jag inte träffa dem bästa!
Har letat igenom lite gamla saker, jätte kul, typ gamla böcker, klistermärken, spel, teckningar och så. Tycker det är kul när man spart någonting så hittar man på det typ 10 år efter. Som till exempel idag då hittade jag på en konsert biljett till en Lena Philipsson, Magnus Uggla och Darin konsert som jag var på för väääääldigt länge sedan. Kul när man hittar gamla saker!
Bästa bästa Eirin kom hit en sväng och hälsade på mig, var skönt att träffa henne. Har saknat henne så mycket.
Nej nu ska jag kolla på filmen "En underbar dag" som visas på Tv4 film.
/Saga

bästa

Julia says:

Änglahund
Hasse Andersson
http://www.youtube.com/watch?v=jPrKcDcAVSk&feature=related

Rulla in en boll och låt den rulla
Gösta Linderholm
http://www.youtube.com/watch?v=ty5xnq1jFYE

Inatt inatt
Black jack
http://www.youtube.com/watch?v=JGGum5OP_zo

Efterfest
Gaston Bros
http://www.youtube.com/watch?v=3DRc50X5dwM

Peta in en pinne i brasan
Mats Rådberg och Rankarna
http://www.youtube.com/watch?v=wuEP6m5tTRk

At the hop
Danny and the juniors
http://www.youtube.com/watch?v=KpqWpifOALY

Do you love me
The contours
http://www.youtube.com/watch?v=3EoI-6lQFIE


Hahah bästa bilmusiken!


When I'm sad, I stop being sad and be awesome instead!



Veckans låt, lyssnaaaaaaa!

en myskväll med en efterlängtad vän!

Godmorgon alla fina!
Ikvällen igår spenderades med min mycket efterlängtade vän Lina, vi hade en riktig myskväll och pratade en massa skvaller, det är så skönt att prata med någon som verkligen känner en och som jag litar på till 100%.
Dagen kommer bestå av plugg, och sedan ska jag bege mig ner mot falun. För imorgon börjar en ny skol vecka. Jobbigt, men ändå roligt att träffa Saga och Julia. :D Nu ska jag plugga lite. // Linnea

jag och min bästavän!

Jag är tillbaka!!!!

Nu har jag äntligen anlänt till min mysapartment efter totalt 104 mil i bil och 16 mil buss! Hualigen!

Men vare värt det? Chaoo... kan väl diskuteras men JA! :D:D

Vi stack väl vid 22:00tiden på fredagkväll, en karavan på tre volvosar och 11 pers!

Lyssna på jukeboxklassiker å nicklas mormor satt å berätta om alla monnen hon fick av låtarna. Så mysigt ^^



Alla var väl lagom möra när vi finally parkera utanför gekås klockan 6 på morgonen !


Meeeen det va kul ^^

Bilder :



bebs



massor av kläder



pekka och jonas



gekåååååås



sociala klubben spelar dragon fly.. töntar.. japp..


Väl inne var alla dötrötta och orkade inte gå omkring (alla i det här fallet är jag.)

Nicklas som hade kört hela natten var grinig och illamående.

Julia handlade massor.






Godistime!! :D:D



nicklas köööör! (fast det jag egentligen skulle knäppa kort på var den extremt långsamma saltbilen som körde framför oss i enmiljon år, menmen)



vi hade fikapaus var femte minut vilket var pretty najs, och jag kunde sova hela tiden (vilket jag inte kunde, om inte nicklas satt bak med mig) Men iaf.. ja...



Vi stannade vi mcdonals och köpte milkshake ! Yäääääy :D

Seeen när vi kom hem va jag dötrött. Igen. Sov över hos morfaren och mormoren till nicklas.



På morgonen tvätta vi bilen vilket jag förstår att ni vill ha bilder på :D






Mina inköp :





det var allt för mig tjohej //julia mjau!

Tough Love

Tough love marathon på trean nu.
Hörs latero!

Tre bilder by Saga. Nighty!



första bilden: saknade vänner
andra bilden: en utav de bästa/sorgligaste dagar/nätter jag upplevt
tredje bilden: mina saknade bästisar och jag

Before I die





Jag är en riktig romantisk typ. Tycker bilder som dessa är ur gulliga. / Saga

Lördagkväll

Vad gör ni alla ikväll? Det är ju trots allt lördag. Ska ni ut och roa er med vänner på stan? Eller föredrar ni en lugn hemmakväll med film, snacks och musik?
/Saga

detta ska jag roa mig med ikväll

Boktips

Mycket bra bok även fast man inte är insatt i fotboll. Intressant bok att läsa , man får läsa om hans karriär, kärleksliv och barndom. Verkligen någonting att läsa.
/Saga

2012-01-21 kl:15.50

Hejhej! Nu har jag kommit hem från mora, har hämtat tavlan och så blev det lite shopping :) Nu blir det att duka för kalas. Jag la märke på en grej idag när jag var på stan, vad vi svenskar är egoistiska. Jag stod i kö på Cubus, då dom öppnar en ny kassa, då brukar väl den som står först i den andra kön få gå först till den andra? eller? Nej då springer en gubbe som står längst bak i kön fram till den andra kassan. Så gör man väl inte ? eller det kanske är vi svenskar i ett nötskal? eller vad tycker ni? Inte för att jag bryr mig, men tycker det är lite egoistikt. aja. Hoppas eran dag har varit bra iaf.
Nu ska jag hjälpa mamma och duka. vi hörs sen! / Linnea
min nya tavla


några av de presenter som jag fick av mamma.

Degrassi: The Next Generation

Då kör jag igång ett Degrassi: The next generation marathon!
Den serien kollade jag och Eirin på när vi var små och den görs fortfarande, visas nya avsnitt på mtv varje kväll. Det är typ som 90210, high school, kärlek, kompisar, osv, toppen!
/Saga

Good life

God morgon alla fina!
Oj vad klockan hunnit bli mycket, snart elva! Men men, jag ska ändå bara vila idag så då är det ju bra att jag sover ut..
Vad händer då? Nej ingenting speciellt, har precis vaknat, så ska snart gå upp i köket och äta lite frukost.
Julia & Linnea, har ni sett statistiken? Den ökar!!
Efter jag ätit frukost ska jag nog skriva lite på min engelska uppsats tror jag, det är rätt skönt nu för vi har inte så mycket plugg. Bara engelska, svenska och ekonomi. Inte ofta det är så lite plugg så det är bara att passa på att njuta.
Snart ska vi ha projekt igen, tror det blir om någon vecka. För er som inte vet vad det innebär kan jag förklara att på min skola Ya frigymnasium så jobbar vi mycket i projektform. Under till exempel två veckor så får vi en uppgift som berör alla ämnen eller så får vi ett område med olika uppgifter, det är lite olika från gång till gång. Det är ett område vi jobbar med åt gången, till exempel förra gången var det "Kritisk tänkande".
Nu blir det frulle, puss!





en femma från de senaste dagarna

En fullspäckad dag!

Godmorgon!
Hoppas ni sovit gott! Dagen kommer spenderas i mora för att hämta en tavla som jag fick i födelsedagspresent.( bild kommer) Sen kan jag bara inte låta bli att shoppa lite. Eftersom jag fortfarande är sjuk så blir det ingen träning för mig i helgen. :( Och saga, hoppas du mår bättre idag, annars får du krya på dig! Nu blir det frukost sen ska jag fixa i ordning mig. Vad ska ni hitta på idag?
Ikväll kommer släkten hit på kalas. Roligt!
vi hörs senare idag! // Linnea

Godnatt!

God kväll kära vänner!
Har legat och kollat på film/tv hela eftermiddagen och kvällen och nu ska jag lägga mig ner och läsa lite, har tre alldeles färska tidningar och en bok jag ska påbörja men först svara på ett gulligt sms. Hihi.
Hur har eran dag varit då?
Hoppas verkligen jag får träffa min saknade kusin i helgen, har inte sett henne på över två veckor(!?) herregud för länge. Nej nu lär jag lägga mig så jag frisknar till fort.
Ha en trevlig fredagskväll! /Saga



bjuder på två gamla web bilder, hejs

Filmtips


Denna film är så fin, kan inte beskrivas med ord, säger bara en sak, kolla på den!



Den här med! Mina två favoritfilmer just nu.

/Saga

Kolla in min supersöwta lillebror!



omg, snyggingen, hihihi hoppas han får en rolig kväll!

nu ska vi fixa ros som han kan ge till sin bordsdam (någon vett måste det ju va)

Hejsvej!

Vi drar till fjällen, fest hela kvällen!

Nu sitter hela familjen (förutom storebror) samlad.

Lillebror ska göra sig vacker inför balen, ihihih han kommer få det så roligt ^^



Själv ska man packa filt, sockor, kudde och annat mys inför en sjutimmars bilfärd!


Kulkul!


Men hare gott, pusshej!

The city who never sleeps

Hejsan hejsan!
Vad händer då?
Jo jag sitter hemma i Norberg i min säng, kollar på Vänner och äter godis och halstabletter och nässpray, och allt sånt så jag ska bli frisk!
Så för mig händer det nog ingenting roligare denna helg, vill ut och cykla!! Kändes ju inte direkt bättre när ett par nya däck, skärmar och handskar nyss kom med posten som jag ej får använda liksom..jaja, bättre att bli frisk!
Är det någonting bra på tv i kväll? Tror att det är The voice Sverige va? Tycker det är rätt bra, haha.
Måste bara berätta om tåg resan hem. Det var jätte skönt först, inte alls många resenärer på tåget först, men sen ramlade det in typ 100 pers inklusive en massa småbarn..och alla skrek, trodde jag skulle explodera alltså. Så sitter det en mamma med sina två barn, och man hör att mamman är typ amerikansk. Så hör jag hur hon säger till sina barn att dem ska till New York! Herregud och barnen bara skriker en massa liksom, dom skulle till New York för guds skull!

Rulla in en boll och låt den rulla!

Nej, jag har inget att göra, då bloggar jag OKEJ?! :'(

Jag sitter med min bebs och lillebror och dunkar den här http://www.youtube.com/watch?v=ty5xnq1jFYE
kungliga låten.

Ska snart åka till mora och sen bäre av till ullareeeeeed, hihi därför måste jag skriva en inköpslista (okej jag har redan gjort det.. förra veckan.. mjau)
har bestämt att jag ska åka med nicklas kusiner och lyssna på mina treskivor med azzume jukebox-musik, kan inte bli bättre!


Nu ska jag lämna er alla ifred, ha en bra helg vänner!


Julia's smiling!

Såhär gåre för mig när jag övar på att le (vadå gör inte ni det?)

Först, det går bra
sen, lite ansträngt
sist, helt azzume och perfekt

charmen själv liksom!


Bildbomb utan någon vettig anledning!


mitt underbart fina armband från USA! Tack hunnibunni!


eriks förjävligt snygga tatuering!


julias förjävligt snygga muffins som saga fick!


julia is smiling before da gym!

Work it, make it, do it

Kommer hem och ser lillebror sitta med kebeb och pommes, hälsoguden själv !


Här tränar vi å äter hälsosamt, nu jävlar har man inte tid å va ett fetto!

Ohyeah!



(julia wannabe twilight)

Påväg till Älvdalen...

Hej på er!
Just nu sitter jag på bussen påväg till älvdalen! :D ska bli så roligt! ska ha kalas för släkten imorgon, eftersom lilla jag har fyllt år! :D
Sedan får jag äntligen träffa min lilla vovve, eller liten är hon inte! hon är så söööt, har saknat henne!
Men nu ska jag forstätta åka buss, Byebye!
Linnea
min gulliga hund! :D

The Dreamteam!

Julia är spännisen, ni vet, den sorten som visar musklerna och säger "känn då, känn då". Ändå är det hon som är svagast.


Linnea är den virriga. Hennes vanliga fråga är "Får jag fråga en sak" Nej det får du inte.
Ett annat favoritord är vaskig, vilket ingen annan förstår.


Saga är newbien. Gruppen som först bara bestod av Linnea och Julia mojsade hon sig in i. Hon föröker desperat passa in (typ som Lindsay Lohan i Mean girls) Hon kommer precis som henne att splittra vår grupp och förstöra skolan och skapa världsherrevälde! (eller inte) hon är så söwt så!





Vi är the perfect match, vi är JuLiSas, kuuuuung!

Veckans betyg.

Vi har samhällskunskap.
Vi har haft betygssamtal.
Julia ligger på A.
Linnea ligger på A.

Det går bra nu.

Veckan lärda läxa

I veckans lärda läxa skriver vi om vi har lärt oss något.
 
Julia har lärt sig:

Denna vecka har jag lärt mig att det är svårt att laga mjölkmakaroner och att man måste röra om hela tiden.

Jag har också lärt mig (alldeles nyss) att det går att göra tidsinställda inlägg.

Jag har även lärt mig att det är väldigt populärt med dragon fly, men det spelade jag för 100 år sedan så jag har hunnit tröttna.



Linnea har lärt sig:

Man ska inte åka skidtävlingar när man är sjuk, för då blir man ännu sjukare. (smart linnea, du måste vart den första som kom på det, måste bli dagens späck dedär å;))

Jag har lärt mig att Julia inte ska låsa in sin dator i mitt skåp för då får jag skiten för det.

Jag har lärt mig att alla i älvdalens skola har klamydia.


Nicklas har lärt sig:

Att det är opel som gäller.

Och massor om gallring, men det vill han inte säga.

Första sovmorgonen på två år.



Detta mina vänner får avsluta detta inlägg. Ha det bra så hörs vi!

Du är dum i huvet!

arg jag är jättearg, som en varg som har käkat citron, jag är arg som en explosion!
citat av spuersurasunksara ;))

Men det här ska va en glad blogg så jag kan inte skriva om mitt hat här, hihihjihoim,jöklzxcjfklujhy


hejdå!

Sjukling

Hallå på er alla!
Sitter hemma i lägenheten nu, får inte träna, har antagligen feber..inte kul. Men ska ta tåget hem nu så jag blir frisk tills på måndag. Ha en toppen fredag.
/Saga

Hey-o juliettsierra här !

Jag har räddat min dator ut ur gisslan, ut från linneas våld, yihaaaa!


Jag ska aldrig lämna ifrån dig igen, aldrig, aldrig!
Min lilla bebis, bebis!

Mjaumjau!



Nu ska vi ha matte, yäääääy (or not) joodå, vår skola är bäst!

Hihihii

men nu ska jag prata lite med my girlz, pussiluring :*


I'm back!

Hej!
Nu är jag tillbaka till skolan igen, har saknat mina fina vänner Julia och Saga! men nu slipper dom mig inte mer ;) Sitter just nu i klassrummet, kom på att vi inte började förens klockan nio idag. typiskt! Nu kommer julia bli glad när hon får sin dator!
Svar på tal till Saga angående våra namn, jag håller med dig. vid borde kanske byta så det står våra riktiga namn, annars kanske det kan bli nå missförstånd. Men vi kan prata om det när vi alla tre träffas! :D Annars får vi väl helt enkelt sluta blogginlägget med våra namn. :) aja..
Idag åker jag hem till älvdalen, ååh vad jag längtar! saknar mamma och restan av familjen där uppe! men idag får jag äntligen träffa henne!
Vi hörs sen!
Puss&kram Linnea
Ps: Julia och Saga, har världens grej jag måste berätta för er, ni kommer skratta lika mycket som jag! ;) mohahah


glad tjej :D

Saga: 20:03

Julia och Linnea, det har kommit fram att man inte vet vem som skriver inläggen, för vanliga människor fattar inte det amerikanska militärspråket och förstår då inte våra namn osv osv, så ska vi skriva namnen där uppe oxå som en rubrik? Höhö!

Love is all we need

God kväll!
Nu har jag precis sett klart New Year's Eve. Den var väldigt bra. Men den var faktiskt inte sådär WOW faktiskt! Det var en gråt film i slutet, men jag måste säga att Valentine's Day är bättre. Synd faktiskt, jag som hade trott att detta skulle bli min absoluta favorit film men tyvärr. Skådesepelarna var grymma, speciellt Zac Efron, Josh Duhamel och Sarah Jessica Parker.
Nu ska jag borsta tänderna sen krypa ner i sängen för att sova. Puss godnatt!

Pussbejbsen!

Sitting in da Lums

Har just käkat rikti svenne-midda! Falukorv in da house!

Dansat med min lillebror som ska på bal imorgon, och tvingat honom att INTE TACKA NEJ TILL NÅGON TJEJ!!
Hyfs ska de va!

En sak jag ska göra innan 2012 är över är att köpa en lyxmilkshake på max.
det kommer svida hårt i plånboken, men jag har hört att det är värt det!


Meeeeen nu ska jag umgås med min bebis!

pussssssss<3


Min lillebrors nya profilbild :')
söten!
(nej det va inte jag som tvinga han byta, käften!)

Plugg

Hejsan.
Skrev nyss ett inlägg men allt försvann så orkar inte skriva om det jag skrev så börjar på något nytt. Jag och Anton pluggar, kul.
Jaha, idag är det torsdag, i morgon börjar jag 09, så skönt! Efter skolan är det tc som står på schemat, och sen lite stress för att hinna till tåget som tar mig hem, ska bli skönt att komma hem nu.
Nej nu ska jag väl återgå till mitt pluggande eller något. Och ikväll ska jag faktiskt fortsätta kolla på New Years Eve, hann bara se ungefär 4 minuter av den igår för jag blev så trött.
Och så hoppas vi att Linnea kommer i morgon!
Kram
Before I die; Live in an apartment in downtown Manhattan.
Absolut, jag älskar New York!

Engelska med Martin

TJA!
Nu sitter vi och har engelska med våran roliga lärare Martin som är så söt och säger "eran mentor kommer på tisdag" och våran mentor är hans flickvän, hur gulligt?
nu fick vi sluta tidigare!!!

"är det här ett gemensamt beslut i klassen?.. bra för jag har en klipptid snart så jag måste springa!"
haha söwt lärare,

true story bruu!

only when the last tree has died, the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money.

Dagens späck (spek)

Tjänare!
Äre jag som dampbloggar? Ja det är det.
Nu äre så va att vi går sam/ekonomi, förkortning spek, uttalas späck.

Vareviga dag är det någon smart unge i vår klass som kläcker ut sig någon underbar kommenter som man kan hissa eller dissa.
Självklart respekterar vi de andra ungdomarna i vår klass (har vi något annat val?) hehe
Wellwell, dagens späck är iaf någon av de smartheter de uttalar i ord.

Dagens späck äger rum vid matsalen.
Här sitter jag och berättar om den här biffmannen jag och saga träffa på gymmet igår och då säger en av våra klasskamrater:
"Det är bara tomma muskler."

You say whaaaaaat?
Julia blev tyst och satt bara och stirrade rakt fram.
How in the hell kan en som tränat sen han var tolv bara ha tomma muskler?
Julia blev väldigt upprörd.
Meeeenmen det är väl som det är.
Vi kan inte alla vara lika muskulösa som den gossen som kläckte ur sig detta.
Ha en fortsatt bra dag ungdomar.
Hejsvej!

Angående våra helt totally azzume name.

Ni kanske (förmodligen inte) lagt märke till att våra namn, juliettsierra, limanovember och sierralima inte är våra riktigt namn (smart skrivet, käften!)
Men åd ska jag förklara för er varför dessa märkliga namnval (vilka inte är så märkliga egentligen men whatever)
Det är nämligen så att detta är ett amerikanskt militärspråk (natos för att vara exakt)
Ty i krig använder man inte sitt riktiga namn utan man blir kallad efter natosspråket, första bokstaven i för- och efternamn.
Julia Sahlin blir Juliett Sierra, Linnea Nyström blir Lima November, Saga Lindström blir Sierra Lima.
Inge konstigare än så alltså.
Då vet ni då! Hejsvej

Hallå träningsvärk!

Tjeningpening!
Nu har jag vart på gymmet och pressat, usch imorse kom jag ej upp från sängen, vaderna gjorde så ont !!
Sen var jag uppriktigt upprörd imorse när jag kom till skolan med förhoppningen att Linnea skulle vara i skolan, men icke!!
Förövrigt har jag ont överallt och alla bussar är dumma.
Igår när jag åker hem, dötrött från ett tvåtimmars-pass, tro fan att den bara går till östra.
Menmen odet som inte dödar stärker!
Tjaråååå!

Testar

Julia & Linnea!
Jag provade att göra en liten förändring med headern bara, vi kan bestämma sen om vi ska byta.

Velodromträning

God förmiddag!
Har precis satt mig ner i min soffa efter ett jobbigt pass på velodromen. Mötte upp Frida kvart i åtta i morse så gick vi till träningen. Vi cyklade på bra fram tills cirkus halv tio då vi gick hem och duschade och åt. Nu ska har jag ingenting planerat förns klockan 12:45 då jag har svenska lektion, så blir att ta det lugnt fram tills dess.
Och här får du en krya på dig hälsning Linnea, hoppas du blir frisk nu! ♥
Ha en bra dag!

Så här ser jag ut idag!


Bild från igår på gymmet

Torsdag 19/01-2012

Godmorgon!
har ni sovit gott? det har iaf jag, och idag känner jag mig mycket piggare, så det blir nog skola imorgon! :D Idag kommer min dag spenderas i soffan och fortsätta se klart alla delar av skilda världar. Har inte så mycket mer att skriva just nu, hoppas ni får en roligare dag än mig! :)
Så hörs vi senare säkert!
Pusss Linnea

Den här serien är så himla bra!! :D

New Years Eve

Hejsan!
Har alla haft en bra dag? Det har jag haft, har i princip suttit i köket hela dagen och var nyss ner och handlade lite. Så har precis smällt i mig en hel b&j nyss.
Detta blir ett kort inlägg, ska slå på en film jag velat sett sen förra året nu nämligen, New years eve! Har stora förhoppningar på denna film, det är ju skaparna från Valentine's day som gjort den så den är nog verkligen i min stil.
Nej nu ska jag göra mig reda för natten, ha det bra!


(Två snyggingar som är med i filmen)



Ögontjänare

1. Hur gammal är du om fem år? 21

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Anton

3. Hur lång är du? typ 172

4. Vilken är den senaste filmen du sett? New year's eve

5. Vem ringde du senast? Eirin

6. Vem ringde dig senast? Mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Kan inte :(

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta

10. När såg du senast din mamma? idag

11. Vilken ögonfärg har du? gröna/gråa/blåa

12. När vaknade du i dag? 8

13. Vilken är din favoritjulsång? Jingle bells rock? haha

14. Vilken är din favoritplats? Norberg, Falun, Stockholm

15. Vilken plats föredrar du minst? sjukhus

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? i nått annat land, usa eller italien kanske

17. Vad skrämde dig om natten som barn? mörkret

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? julia och linnea i skolan

19. Hur stor är din säng? 90

20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? med

22. Hur många kuddar har du i sängen? två

23. Hur många landskap har du bott i? 2

24. Vilka städer har du bott i? norberg och falun
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? skor

26. Är du social? japp

27. Vilken är din favoritglass? b&j halfbaked, eller vad säger du julia? ;)

28. Vilken är din favoritefterrätt? kladdkaka
29. Tycker du om kinamat? japp

30. Tycker du om kaffe? nej usch

31. Vad dricker du till frukost? juice eller mjölk

32. Sover du på någon särskild sida? nej olika

33. Kan du spela poker? hahah, nepp

34. Tycker du om att mysa/kela? ja

35. Är du en beroendemänniska? nej

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? japp

37. Vill du ha barn? såklart

38. Kan du några andra språk än svenska? japp

39. Har du någonsin åkt ambulans? nej

40. Föredrar du havet eller en bassäng? havet!!!

41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder, resor

42. Äger du dyrbara smycken? några ja

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? våra bästa år

44. Kan du rulla med tungan? nej

45. Vem är den roligaste människan du känner? finns många

46. Sover du med gosedjur? nej

47. Vad har du för ringsignal? hmm vet ej, lite olika beroende på vem som ringer

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? japp en liten pyjamas

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? plånbok

50. Flirtar du mycket? haha beror väl på

51. Kan du byta olja på bilen? nej det kan jag inte

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?  nej har liksom inte körkort ännu

53. Vilken var den senaste boken du läste? läser zlatan boken nu
54. Läser du någon dagstidning? nej

55. Prenumererar du på någon veckotidning? nejj

56. Dansar du i bilen? hehe nepp

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? mix megapol i bilen tidigare idag

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? nå matte tal

59. När var du i kyrkan senast? på skolavslutningen i somras

60. Är du lycklig? Jaaa


/Saga


hejsvejs!

Hej bloggen!
mitt första inlägg på denna blogg, roligtroligt! Ni har lyckats bra med designen tjejer!! :D Dock måste ni förklara vad ni menar med veckans babe? ;) vet inte vad ni har kokat ihop. haha. Kommer nog inte till skolan imorgon heller, fast julia du har ju lyckats bra att stressa mig med att jag ligger flera år efter ;) haha. Aja, min dag har inte varit så rolig precis, legat framför tvn hela dagen och sett på skilda världar. Orka inte göra så mycket mera, det suger verkligen att vara sjuk! Menmen inget jag kan göra åt. förresten julia klarar du dig utan din dator en dag till? jag lovar att komma på fredag?
Ja det var vad jag hade att säga om min dag. Vi hörs snart igen bloggen!
Puss och kram
Linnea.
en gullig bild på mig och mina tjejer! Jag saknar er!

16:50

Hallå alla!
Just nu sitter jag här i köket med min rumskamrat Anton och snackar lite, ska snart ta lite fil och flingor eller kanske lite mat.
Idag har jag fått en jätte fin hjärt kaka av Julia och den var sååååååå god, snälla fina Julia!
Vi har haft samhäll, matte, idrott och historia idag. Och Linnea var sjuk, krya på dig vännen!
På gymmet pratade vi med en kille som har typ as stora muskler, mycket trevlig kille. Sen drog vi tillbaka till stan igen där vi kollade på långfärdsskridskor innan vi gick till historia lektionen.
Jag har ju fått någon konstig hosta/förkyld så jag får inte träna idag heller, men till i morgon räcker det med vila, kör velodrom i morgon bitti.
Nej nu ska jag käka lite, ha en fin onsdagskväll!

Veckans bejb, juliettsierra version!

Min nominering till veckans bejb är en jag såg på gymmet idag.
Han är rätt känd där och alla som har vart på ya gym borde sett honom, jätteöverkropp och minimala ben.
självklart fick jag lov att fråga honom hur länge han tränat.
förväntade mig en kaxig liten dumming till svar, men han var världens snällaste!!
Han hade tränat sen han var 12 år (vilket syntes, vilket jag sa till han;))
sen hade han kommit med i olympiska styrkelyft-teamet ett år tidigare.
sen blablabla jättemycket trevligt och jag och saga föll för hans charm och armmuskler ^^
Jag <3 him!
både grym personlighet och utseende 10/10 points!
värd veckans bejb, goodgood!

Veckans bejb!

Innan vi ska börja med denna briljanta idé måste vi ju förklara vad detta innebär.
varje vecka nominerar vi en veckans bejb med motivering varför just han platsar här.
Ibland kan man ha turen att se en bild.
det kan antingen vara en känd eller okänd person, men hans personlighet/utseende gör att han förtjänar den här platsen! ohyeah!

I know you want me, I made it obvious that I want you too!

hejsvej leverpastej!
igår bakade jag och erik chokladmuffins och idag hade jag med en till Saga!
den va jättefin med kristyr och strössel (bild kanske kommer sen))
nu har vi haft samhäll och vi fattar ingenting (slänger en tanke till stackars lima som kommer ha jättemycket att ta igen ;))
det är fullt med människor här och hälsar på och jag är lika osocial som vanligt!
mjaumjau!
så äre!
hejrå!

juliettsierra berättar



det här är jag.
Julia Elisabeth Sahlin.




jag bor i en by called Lumsheden.
Där finns det kossor.



mina favoritbyxor i världen är arbetsbyxor.
Jag har ett par svarta, blåa, varsel och ett par svart/grå.



här sitter jag i min New Holland, det är min fina röda traktor.



jag tycker om volvosar väldigt mycket, men även oplar.



det godaste jag vet att dricka är varm oboy och polly, göööörgott!



jag har världens finaste bebis, han heter nicklas, vi har vart tillsammans i.. jag vente... 7 månader cirkus?



vi har vart förlovade i en månad (idag!)
vi ska gifta oss, skaffa ett rosa hus, och leva lyckliga i alla våra dar + att jag ska få världens största kök!!


då vet ni vem jag är! hihih hejdå!

faaaaaaaannaan lima!

Nu ska vi ha svenska, svenskilesvenskilesvenska.

Funnifunni!



bara för att lima är så dum och inte kollar va det är för mat får hon denna bild.. fast den va rätt söt tkr jag.. men ändå!!

Poem

hockeykillar
inga vi gillar

skränar och stör
bara förstör

irriterar de flesta
hatar för de mesta

men man ska väl tåla
får skrika och vråla

för dom ska ha jävligt klart för sig
att dom aldrig kommer äga mig

PEACE!


Here I am again on my own

korrigering. Läraren hette inte Anna, det var Sofia.

och vi leker lekar.

Och jag ska hem å baka sen, men när fan ska jag gymma då?!??!


SUCK!


wazzup!!?

Hejsan hoppsan lillebror!

nu är jag den första som någonsin bloggar på denna blogg and it feels great!!


Nu ska  vi ha matte med vår nya lärare Anna Bausmarkenish eller va hon nu hette, nå tyskt iaf.

Men jag har mina misstankar, jag vet hur sånadär är.. newbies..



Aja, vi får väl se :D


glöm inte bort italienskaläxan till torsdag Lima lilla :D


tack och bock, lingoncock!

hehe



RSS 2.0