Midsommardagen

Hejsan! Det kan väl knappt vara några läsare kvar här? Men i fall att någon fortfarande hänger på denna sida slänger jag upp ett inlägg.
Igår firade jag midsommarafton på ett traditionellt sätt med min fina familj. Jag, mamma, pappa, mormor och morfar åkte till Söderbärke och hade det trevligt. Lite senare kom Eirin, Stefan och Siv. När det var klart i Söderbärke åkte vi tillbaka till Tunkis och fikade och grillade. Och så levde vi. Det var en toppenkväll helt enkelt.
SM börjar i morgon och jag ska tävla på måndag och tisdag. Jag har varit sjuk sedan förra onsdagen så det blir antagligen inget SM för mig i år. Det känns rent ut sagt fruktansvärt. Att missa SM. det har jag inte gjort en enda gång sedan jag började cykla. Jag vet inte om det är något virus eller något jag har fått eftersom jag varit dålig så pass länge nu. Men jag får försöka bli frisk till U6 istället.
Ha en fin dag! Puss och kram Saga.

Living the life

God dag!
Jag sitter på mitt golv i cykelkläder för tillfället. I morse var jag, Alex och Johanna ute på en cykeltur. Vi körde lugnt med tanke på att både jag och Johanna är sjuka. Vi körde runt Ängelsberg baklänges och avslutade allt med en spurt.
Igårkväll var jag vid Mimerlaven och kollade på Adriana Claims. Gick dit med Eirin, Sanna och Julia. Och lite senare in på kvällen/natten mötte jag upp Alex. Vi smidde lite på våra galna planer, superskoj.


Skolavslutningen. Så kikar Malin fram där bakom haha.


Adriana Claims.

SOMMARLOV

Hejsan!
Jag har fått sommarlov idag, det känns helt galet alltså. Kommer sakna alla så himla mycket under sommaren.
Dagen har varit jättebra. Jag gick upp rätt tidigt och fixade mig och sedan hjälpte Alex mig med mitt hår. Jag lånade även hennes 12 cm klackar, så jag blev jättelång, supersnyggt! Vi gick ut lite tidigare och fotade lite innan vi sedan tog oss till matsalen där alla elever och lärare skulle träffas för att äta tårta.
Lägger ut mer bilder senare. Puss och kram /Saga.




Why can't this moment last forever?




Youth Olympic Camp

Helgen var så bra, så bra. Lätt det bästa lägret någonsin alltså. :):):)
Orkar inte berätta nu gör det i ett senare inlägg, galet var det i alla fall.
Haft en toppen dag med Alexandra idag också.
Puss! /Saga.

Stockholm here we come!

Lateeeeeeer, drar till Stockholm på Olympic Youth Camp nu. Hörs på söndag!

The dictator

God kväll!
Nyss kommit hem från bion. Jag och Frida bjöd Hannes på bio eftersom han fyller år idag. Han fick välja film och allt, så det blev The dictator. Väldigt rolig film måste jag säga. Helt sjuk alltså, se den! Och lite roligt, vi var ensamma på bion, haha!
Är så glad bara, haft sådana trevliga dagar. I morgon drar jag mig mot huvudstaden och spenderar några dagar där med grymma människor. Kram Saga.

Ledig dag

Tjaaaaaaao!
Ledig även idag=skönt, yes!
Blev ingen träning idag utan vilar idag. Lämnat cykeln till Johan som tar den ner till Stockholm.
Jag och Frida har letat på as snygga glasögon som vi ska köpa. Jag var som sagt ledig idag men bara för att jag älskar min skola så mycket drog jag dit en sväng i alla fall. Åt lite kina mat med Anton och Linnea sedan drog vi till skolan och jag fick reda på lite betyg osv. Kan även meddela att jag fick A på det sista projektet, gaaaaalet skönt!
Efter skolan sprang jag runt i lite affärer och testade kläder men köpte ingenting. Nu ska jag packa inför i morgon, AWESOME!
/Saga

Nationaldagen

Hallå hallå.
Linnea du är grym min vääääään, ville bara säga det! ♥
Idag var vi ju som sagt lediga. Så igår körde jag, Hannes, Preben, Pontus, Claes och Linn distans. Vi körde i ca tre timmar, förbi Sågmyra, Rexbo, Leksand. När vi kom tillbaka till Falun igen fick Hannes med mig ut på en timme till så vi skarvade på med några mil, det var riktigt bra! Efter det drog vi till velodromen där vi fixade lite med min cykel. Efter det blev jag bjuden på grillat hos Frida, det var supermysigt.
Frida sov hos mig inattt och igår kväll hängde vi med Hannes och August, väldigt roligt. Idag åkte vi till Sågmyra med Anna och handlade lite. Jag köpte endast kokos body butter. Och när vi kom hem körde jag och Frida ett träningspass. Vi körde velodrom med Bamse. Vi körde 5 st flygande varv, lite olika variant på dem. Är så galet trött nu, så ska bara städa mitt rum och äta sedan sova. Godnatt.
Gryyyyymmma dagar!!!!!

ett djupt andetag.

Att känna den där känslan när man går hem från skolan och inte tänker, vad är det för läxor som som göras nu? den finns inte där mer. Då slappnar jag av och då kommer oftast tårana också. Idag när jag kom hem, grät jag stora floder. Bara av ren lättnad. Då förstår jag att det är snart sommarlov. Att slippa den där pressen att alltid prestera på max. Att snart bara få vara. Bara Träna och mysa med familj och vänner, är något som jag känner att jag verkligen behöver. 

De är sista skoldagarna ska jag verkligen ta vara på, umgås så mycket som möjligt med mina fina vänner. 

Dagens träningspass blev 2h rullskidor skate. Vi körde 30min utan stavar och hade fokus på tekniken.
Nu ska jag sova, imorgon är det 2h springning som står på schemat och sedan kalas för min syster.
Godnatt Linnea

Saga: Tagga distans

Hej alla glada!
Idag är jag så otroligt glad! Har gjort det sista provet, fått veta de sista provresultaten och betygen. Allt är nu inlämnat, INGET mer plugg. Känns så himla bra!!!!!!! Galeeeeeeet alltså. I morgon är det nationaldagen och jag är ledig. Ska hitta på en massa skoj.
Idag är det distansträning, blir super! Hörs senare.




Hård träning är bra.

Hallå där!
Idag har det varit en helt okej dag. Dagen började med löptävling 2,5 km dock bara UPPFÖR. riktigt jobbigt var det, men det är bra för mig. Eftersom jag inte är någon bra löpare så är det bra att plåga kroppen riktigt. För idag hade jag ingen lätt dag, fick slita enda från starten. Men är ändå nöjd. Man kan inte vara bra jämt. dock var detta bara en tävling för att kunna mäta mig själv i höst om jag förbättras eller ej. Ska bli fler sådana i sommar. 

Imorgon väntar 2 timmar distans på rullskidorna, knäpper kanske något kort om det inte regnar.

ett pass från förra veckan, då vi sprang intervaller.

Saga: Vilodag

Idag kör jag en behövlig vilodag. Det är viktigt att förstå att även det behövs, det är då man bygger muskler och blir bättre. Så eftersom jag inte ska träna ska jag ta tag i lite plugg. Men nu är det verkligen inte mycket kvar, har betat av en hel del dem senaste dagarna så det är underbart! Så om lite mer än en vecka är jag tillbaka i Norberg igen, ska bli skönt att få cykla lite på hemmaplan igen men ändå känns det lite sorgligt.
I morgon är det distans som står på träningsplaneringen. Vi på Ya Elit lägger upp våran träning på ett program som kallas Trainingpeaks. Det är kanonbra, där lägger tränarna ut vad de planerat för träning och sedan när jag utfört träningen lägger jag upp information om det och laddar upp mila pulsfiler. Så här kan en vecka se ut. Kolla från 28 maj till 3 juni.


Saga: Tävlingar i Stockholm!

Hallå! Denna helg har varit grym. Tog ledigt i fredags så vi drog hem i torsdags kväll. Tävlingen denna helg bestod av tre etapper.
Fredag: Arlanda Test Track, det ösregnade och var as halt i kurvorna, men det gick bra ändå, kom på en fjärde plats.
Lördag: Luma gp. Ös regnade och var ännu kallare, aldrig frysit så mycket typ. Men kom trea så det var najs!
Söndag: Astrött, men låg med klungan, tappade sedan, körde med Malin, sedan blev jag trött. Men nöjd!

When love takes over.

Hej bloggen!
Var ju ett jäkla längesen jag skrev här. Borde bli ändring på det. Julia har ju dissat oss. Så jag och saga tänkte nog göra om den till en träningsblogg. Visst vi kommer skriva om vad vi gör på friitiden, men även hur veckorna ser ut för oss med träning. Hur hårt vi tränar och varför. eller hur saga?
jag kan ju börja berätta om hur min vecka sett ut när det gäller träning:

Måndag: Springtävling (Blodomloppet) 10km
Tisdag: Styrka 1h + 1h löpning efteråt.
onsdag: Coopertest 2km
torsdag: Rullskidstävling
fredag: Cykel 2h
lördag: Vila
Söndag: Rullskidor F 2h.
EM: Styrka 1h.

Så har min vecka sett ut, detta har varit en väldigt tuffvecka när det gäller intensitet. Dock inte så många timmar, men väldigt hårda pass. Vi planerade även träning inför sommaren i fredags och jag kommer göra olika teman på veckorna tex: Mängdvecka, styrkevecka, intervallveckor och vanliga träningsveckor. Jag kommer iaf skriva hur mina veckor ser ut, för det enda jag gör under veckorna är att träna. Så har inget annat att berätta. Kommenterar gärna om ni tycker detta är en dålig idé? :) // Linnea Nyström

RSS 2.0