Saga: Trött.

Hallå hallå. Sitter för tillfället och kollar lite på tv, tror min tv håller på att gå sönder. Aja.
Ska snart åka hem.
Idag var en tuff dag, men rolig. Hörs senare. Puss

Saga: Crazy

snart är skolan slut alltså, jösses vart tog liksom typ det vägen? haha ja det är frågan. nej men allvarligt, jag kommer sakna skolan, falun, hela köret. detta är liksom min vardag nu och jag älskar det.
min skola är helt galet amazing och mina klassmates och vänner är helt galet bäst! jag kommer sakna er julia och linnea så himla mycket under sommaren, vi måste verkligen ses då. det ska ju absolut bli jätteskönt med sommarlov, att slippa alla läxor och sånt, och få sola och bada, cykla, allt det där. det är nu allt är som roligast, sista tiden innan man slutar.
sommaren 2012 here we come!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saga: Smile!

Hejhej, haft en underbar dag!!!!!
Skolan var bra som vanligt, sedan hem och skypa med Eirin i typ två timmar sedan distansträning i ca tre timmar. Sen kom Frida hit och sen gick vi till Preben, så chillade vi lite hemma hos honom innan vi drog ut.
Kom typ nyss in. Har tagit lite kort också, men orkar icke lägga upp dom.
Godnatt!

Saga: Great!

Vilken toppen dag. Spenderat hela dagen med mamma i Falun, grymt!
Har världens snyggaste hjälm. Seeeee yaaaaaa!

Saga: Bildbomd

Haft underbara dagar med grymma vänner, har cyklat och tränat som bara den och har även hunnit med lite annat skoj som golfat och solat, här kommer bilder!
(HEHEHE)

Saga: I'm feeling great, I'm feeling awesome!

Sitter alldeles själv i klassrummet.. Alla mina vänner har lämnat mig, buhu. Nej då nu kom det några.
Idag har jag och Julia chillat i solen, great! sen ätit väldigt god mat i skolan. Efter det gick jag en vända på stan och hade lite spaning åt min sjuka kusin. Hehe.
Nu har jag planerat att plugga lite samhäll med Anna innan jag sedan drar mig hemmåt för att sedan packa i det sista och sätta mig på tåget till Norberg. Super!
Ses och hörs, kram.

Saga: Sommar!

Hallå hallå. Har nyss fått reda på mitt betyg på NP i svenska och det gick bra, det gjorde det. Jag fick B allt som allt, och jag ska vara jättestolt över det men jag kan inte riktigt släppa tanken att jag skulle kunna haft ett A istället. Men jag måste försöka lära mig att man inte kan vara bäst jämt, att försöka nöja mig någongång.
Men iaf, jag har haft en jättehärlig dag idag. Började dagen med ett hårt tempolopp. Det var jag Linn, Hannes och Frida plus våra grymma tränare. Vi körde i Källviken. Efter det drog jag och Frida hem till mig och gjorde oss i ordning, och efter det satte vi oss ute och solade på gräsmattan innan skolan började.
Det är verkligen så skönt väder ute nu! Herrejösses alltså, idag promenerade jag till skolan eftersom min kärringhonda är lite paj, hehe. Jag har på mig linne och shorts på mig och det är kanon!
Igår kväll körde jag högskoleträning. Det var typ jag, Hannes, Frida, Adam Steen, Peter Vingstedt, Bamse, Linn, Jonte, Fredrik, Henrik, LÅ, Lars Bleckur. Vi körde backträning i Baggbo sedan lagtempo och spurter, det var så galet jobbigt. Har nog aldrig varit så utmattad som igår alltså.
Men vi höres!!
Jag saknar dig min fina

Saga: NP!

Nu är det endast 11 minuter kvar tills det är matte nationella! 10:30-15:00. WEHO!
Önska oss lycka till. Puss

Saga: Grym dag.

Tja!
Borde egentligen sitta och råplugga matte just nu sedan en timme tillbaka men jag kör igång vilken sekund som helst. Idag har jag haft en galet stressad dag i början men som tillslut blev väldigt skoj. Hade spanska, hemsk lektion, ville bara dra och det gjorde jag också tillslut. Efter det stressade jag mig så sjukt mycket hem så jag fick typ kramp i magen, bytte om till cykelkläder och sprang sedan ner till velodromen. Där skulle jag cykla klockan 15:00 för några elever. Men dom var typ en timme sena. Jag ringde dit Frida så kom hon och cyklade med mig. Anton och Alex tittade på. Efter det chillade jag och Frida lite med Johan Carelle och Marcus, hehe. Sen cyklade vi lite lvg och nu sitter jag här. Hehe. I morgon ska jag ut och löpa 06:30, den som är sugen på att hänga med kan ju höra av sig.. Ciao!

Saga: Måndag den tjugoförsta.

Hallå hallå!
Vilken fin dag det är idag!
Sitter i skolan med dem bästa och chillar. Ska snart sätta mig ute vid sofforna och vänta i ett tag innan jag ska ha spanska. Mina polers i klassrummet ska ha italienska nu typ!
Lite senare idag ska jag och Frida ut på en cykeltur. Min cykel är fortfarande inte lagad utan delarna är påväg så har för tillfället min pappas lvg cykel. Men delarna borde komma i morgon.
Nu på lunchen har jag, Anton och Linnea gått lite på stan. Jag har köpt en Mors dags present till mamma.
Efter vi cyklat idag ska jag låsa in mig på mitt rum med matteboken. Inget annat. Ingen mobil eller fb, that's it! För i morgon är det NP i matte hela dagen. Från halv elva till klockan tre. Och vi har ju träning kvart över två?! Lär snacka med LÅ om det där, så vi kanske kan skjuta lite på träningen istället.
Ha det fint. Kram!
Julias bild från i torsdags.

Saga: Äckel rygg!

Hallå hallå!
Har för tillfället rejält ont i ryggen/axeln. Fick ont i natt också så har inte sovit så bra heller. Idag har jag kollat på Engelbrektsturen, skoj skoj.
Har inte så mycket att skriva, men vi hörs, puss puss!

kärlek är ett helvete

trött på att gå i andra hand.
trött på att låssas som om allt är som det ska.
trött på att veta att det aldrig kommer bli du och jag.
trött på att bli sårad.
trött på att ljuga.
trött på allt.

Saga: Nike


Saga: NPPPPPP!

Hejhej. Nu ska vi ha NP i engelska. Hemskt.
Jaja, hörs sen!
Ja vad händer sen då? Ja jag ska hem till Norberg, aja hörs seeeeeeeeeeeeeeeen!!

Bildbomb




eftersom jag suger på att blogga så får ni en bildbomb. Vet inte vad jag ska skriva. vi hörs kanske sen. eller förrsten ska inte lova någonting. // Linnea

linnnea av julia


Saga: Hello!

Känns som att våran blogg är lite nedlagd nu va?
Aja, hej i alla fall.
Jag har haft en trevlig helg i Halmstad. Orkar inte berätta allt så. Kände mig så galet stark igår på tävlingen, och vad händer? Jo jag gör min första vurpa på en landsvägstävling. Vart så ledsen för jag hade verkligen plockat placeringar, så ramla jag och var tvungen att bryta. Cykeln blev lite skadad och jag fick skrapsår och ont i axeln och i huvudet, rätt så mörbultad om man säger så.. Men är mycket bättre idag så drar till Falun lite senare! Puss och kram.

Julia; tonight we are young!

Har nyss gjort italienskan, hihiihihhihi, gud va jag är dålig på det, F-varning!

Men iaf... sitter här nu med två bloggar uppe, skriver lite på båda om vart annat, händig cheeeey!

Haft sovmorgon, gick upp klockan 6, tog buss från mora 6:40.
Men det går väldigt bra faktiskt, det finns inget bättre än att vakna upp bredvid den man älskar på morgonen.

Kan enkelt räkna ut att det är mindre än en månad (exakt en månad minus två dagar) tills min storebror tar studenten.
En månad plus tre dagar tills vi slutar!

10e är ett bra utgångsdatum.

Idag ska jag kolla på Enia och hennes klass när de ska sjunga, nån som är sugen att hänga på???
Dom är så duktiga, när treorna hade sin slutproduktion... wow! Så begåvade!

Wellowell, ska byta blogg nu, skriva lite där, hejsvej!


Saga: Awesome!

Hej alla glada!
Jag har haft en sådan bra dag idag, verkligen!
Den började med skolan som vanligt och det var bra. Och sedan mötte jag upp Frida i stan och vi drog hem till mig. Sen skulle vi på högskoleträning på Lugnet men eftersom det var så kasst väder ändrades det till velodromträning. Och det var himla kul att köra velodrom igen!!!!!! Har inte kört det på jättelänge nu, utan bara kört ute. Det var ett grymt pass. Vi började med lagtempo, 6 stycken intervaller. Sedan ett förföljelselopp och till sist några harar. Allt kändes så bra! Och så är Frida världens bästa också!!!
I morgon är det morgonträning, det är backintervaller. Blir fint!
Kram Saga.

Julia:

sitter i skoooolan.
Booorde jooobba med rappoooort, men ooorkar jag?
Nej!

Kooollar bloooggar, oooch har jättetråkigt.

Hejdå!


Saga: Cykel <3

Hejhej! Har cyklat distans med Claes, Hannes och Linn. Det var skoj. Vi körde på alldeles för lätta växlar. Efter att vi kört så i ca 2,5 h körde vi lite lagtempo. Det var jobbigt. Så körde vi uppför en jobbig backe och Hannes var lite knäpp, haha!
Jag lagade lite mat idag, sedan har jag lämnat cykeln osv osv. Och nu sitter jag och borde börja med samhällsarbetet, det tar emot. Ska i alla fall börja läsa en utav mina tre böcker, och så ska jag komma på några frågor jag ska ställa till Claes och LÅ.
Och så saknar jag min kusin Eirin mycket. Jag skulle vilja att du var här nu. Du är min bästaste.

Saga: Hej!

Vaknade klockan 6 i morse då solen sken in genom fönstret, skönt!
Skolan idag var rätt bra. Vi hade engelska, matte och svenska. På svenskan kom våran skolsköterska med en massa konstiga frågor, haha aja.
Och nu sitter jag hemma, man fick gå från svenskan om man jobbade hemma. Kände mig så himlans trött så jag drog hem, så har pumpat min lila cykel nu efter en massa krångel också..
Drar på distans kvart över, puss puss!

Julia

Hej på er barn!

Nu sitter jag i skolan och väntar på engelska, sen ÅRSMÖTE för elevkåren, ihihihihihih fiiiika! <3

Sen har vi bara svenska, och då ska jag vandra runt med enkäter som barn i denna skola ska få fylla i!

Annars vandrar väl livet på som vanligt antar jag!

Hoppas ni har det bra ni mää!

HEJDÅ!

Saga: 16:25

Usch vilken jobbig dag jag haft. Sådant krångel med spanskan så orkar inte ens skriva det här..Blev så himla trött och ledsen. Orkar inte med personer som inte sköter sitt jobb. Tur att jag har Anna i alla fall, hon är världens bästa lärare!
Nu sitter jag i köket och äter vårrullar. Pussssss!

Saga: Galen

Sitter vid sofforna och försöker installera skype och msn. Men tror det är omöjligt eller någonting, blir GALEN! Var nyss in till Micke och han blev typ galen han också, bara för Hannes har nu krånglat med min dator, höhö.
Jaja, idag är det i alla fall nationella prov i spanska idag, inte roligt, kommer ju gå åt skogen eller någonting sånt. Jaja that's life!
Drar med mig Alex på en cykeltur idag, jag kör backintervaller och hon står neranför backen och chillar med tanke på att hon har tävlat i helgen och ska ta det lugnt nu då. Efter det skulle det kanske sitta fint med att börja med samhällsarbetet på allvar? Sound's gooooood.

Saga: 5 april

Hallå hallå!
Imorse var det gym sedan teori. Det var okej! Sen köpte jag en festis som gick ut i FEBRUARI. Mums.
Efter det cyklade jag och Alex till skolan, då mötte vi några poliser, hehe.
Nu har vi håltimme till 14:25 då är det spanska, usch!!!
Hörs och ses!

Saga: Du är bra!

Heeej!
Nu ska jag göra lite historia, kul va? Hehe, nej.
Jag satt och hade det ganska tråkigt men då ringde Linnea och frågade om vi skulle hitta på något, så jag gjorde mig iordning och så drog vi ut på stan och gick runt och käkade lite glass, sen drog vi hit och nu har hon precis åkt hem. Och Julia du är ju omöjlig att få tag på, tänkte att du kanske oxå ville va med och käka glass.
Nu: historia. Puss!

Saga: Miss you!

Hallå!
Tycker jag har vart rätt duktig i dag, har städat köket, dammsugit, torkat av massa och även städat mitt rum och hallen.
Idag körde jag bil till Fagersta, jag och pappa var dit och kollade på Västmanlandscup, kommer ihåg när jag var liten och körde det, det var så fruktansvärt roligt! Lägntade till varje onsdag kommer jag ihåg. Träffade på Lina där i Fagersta, hon körde på bra! Efter det åkte vi hem igen och nu sitter jag här. Ikväll ska jag skypa med Eirin.
Ha det gött alla! Puss och kram.
@ Jullans place. Slingade håret igår, så här ser det ut nu.
Söta Lina!
Redo för start!
Bild från i fredags. Ni är så himla grymma tjejer!

Saga: Glad

Mina vänner är grymma! Mina föräldrar är grymma! Tagga Halmstad nästa helg, can't wait! GRYYYYMT!
Nu ska jag sova eller läsa lite, puss!

Saga: GAH

Sitter och kollar runt lite, är rätt så irriterad just nu, orkar inte!
Försökte också läsa den där texten vi fick av Mattias men herregud asså, nu ska jag kila, ha de gött. Puss

Saga: Idioter.

Heheeeeeeee, varför jobbar vi inte??????? Jajaaa vi har ju rätt mycket tid på oss. Vi har ringt Sf:s kundtjänst och till Falan bion och mailat Falan bion. Hehe. Varför? Jo för vi är bio nördar.
Säger jag som sett en bio här sedan förra sommaren. Hehe.
NÄHÄÄ!
Nu sitter vi och diskuterar Np, vi kommer vi IG. Nej MVG lätt.
HEheHEHEHE.
Men asså jag vet inte vad jag ska göra med mitt arbete, hur ska jag börja? HMMM.

Saga: Awesome!

Hejhej!!!!!!
Sitter på samhällslektion med Julia, Linnea och Hannes. Haha grymt skoj.
Älskar min skolaaaaa, hihihihihi.
Nu skulle vi till bibblan men det är så himlans kallt så vi stannar här istället.
Sen ska jag åka tåg med Hannes, och idag skall jag vila. Och imorgon ska jag cykla.
På måndag ska jagg, Linnea och Julia se The lucky one och på torsdag ska vi och julias pojkvän Niklas se The vow! HIHI TOPPEN.
Hörs och ses.

Saga: Golf med bästa Alex!

Hallå hallå. Vilken trevlig eftermiddag jag haft.
Började med att sätta mig ute i solen medans Alex var ute och cyklade. Sen kom hon hem och då bestämde vi oss för att dra iväg och golfa. Vi tog bussen till Samuelsdal sen letade sedan på golf rangen. Först fattade vi inte så mycket, haha! Vi såg en kille som vi frågade hur man gjorde osv. Haha, och snäll som han var lånade han ut sina klubor till oss. Han visade oss amatörer hur man skulle hålla i klubban och slå osv, först var vi VÄRDELÖSA men efter ett tag hade vi fått in det och blev grymma! ;-) Puss!

Linnea:bloggbråk

Saga och Julia är dumma mot mig.

Saga:*****

Linnea med. HEHE.

Saga: *****

Julia är dum mot mig.

asdhfgk

Saga är dum mot mig!


Saga: Nästan klara med alla NP!

Hej och hå. Har nyss avklarat C delen i egelska, det gick helt okej. Hoppas på det bästa. Nu ska vi ha svenska och sedan engelska. I morse gick jag upp klockan sju och käkade frukost och drod på backträning kl 08. Hann med några intervaller innan jag och Hannes åkte som dårar till velodromen och gjorde mig klar. Där tappade jag bort mina cykelglasögon och irrade runt som en tok innan jag till slut hittade dom. Kl 10 var det NP.
Vi hörs senare, puss och kram!
Här får ni en bild på mig!

Julia: Vi gjorde det, vi gjorde det, vi gjorde det, yeah!

Nu har vi haft ( eller ja, linnea och saga har ) nationella prov i engelska. Visste inte riktigt att vi skulle skriva, trodde att vi skulle läsa och lyssna, men det gick bra!:D

Nu vet jag inte riktigt va jag ska göra, allt är så bra!

Skönt att få det avklarat, nu är det inte mycket kvar!

Nu vill jag typ hem och baka, men har inge margarin ;'(
+ att jag har två lektioner kvar, men det sket man väl i :D

Nejmen det är svenska och engelska, alltså de bästa lektionerna !!
+ att vi ska få reda på hur muntliga nationella i engelska gick, wihooo!
Jag och linnea var ju kung ju!

Hoppas man får tillbaka inspelningen! ;D

ahahahhaha ååh herrejesus nej!

Jaja, nu ska jag väl hitta på nå!
Vi får höras, hejsvej!

En härlig dag i solen!




Saga: Sommar

Orkade tyvärr inte hämta sladden och överföra bilden så ni får kolla här eller så kikar ni in på Lineas instagram linneaanystrom eller så kan ni kolla på min också hehe sagalindstrom1
Händer idag då? Käkade glass idag på rasten med Linnea sen hade vi historia och innan det hade vi samhäll, matte och idrott. Det var väl okej.
Sen möter jag upp Frida och vi åker på mördarträningen, högskoleträningen. Så det blir skoj. Efter det vet jag icke vad jag ska göra, kanske sätta mig och göra en trevlig historia uppgift vi fick idag eller något?
Kram kram.

Saga: Back

Hallå allesammans!
Sitter i skolan, och har samhällskunskap. Har inte bloggat någonting, men har inte orkat.
Åkte hem i torsdags med Frida, vi bodde i Norberg tills på fredagen då vi åkte till Hammarö och tävlade, cykeltävlingar är grymt bäst. sen kom jag hem i söndags och åkte till Falun igår. Och here I am. Har ni hört "Där jag hänger min hatt" med Norlie & kkv? Så braaaaaa. Nu lär jag jobba vidare, hörs och ses. Puss!

RSS 2.0